2013-03-12 08:33:06
Φωτογραφία για «Βαρβάτος» χαφ και άλλοι δύο!
Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχει αρχίσει ήδη ο Ολυμπιακός, με το βάρος να πέφτει στο χώρο του κέντρου. Εξτρέμ στυλ Μιραλάς και τερματοφύλακας οι άλλες δύο προτεραιότητες.

Μπόατενγκ, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν και Σάμαρης είναι ήδη παίκτες των «ερυθρολεύκων», αλλά στο μεγάλο λιμάνι έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για να έρθει όχι μόνο το 41ο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, αλλά και η πολυπόθητη πορεία στην Ευρώπη.

Μεταγραφική ενίσχυση δεδομένα θα υπάρξει το ερχόμενο καλοκαίρι και η προτεραιότητα θα είναι όπως όλα δείχνουν ένας... κουμανταδόρος στη μεσαία γραμμή, σύμφωνα με την «Sportday». Ένας παίκτης με προσωπικότητα που θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας, στο στυλ Ιμπαγάσα.

Παράλληλα βάρος θα δοθεί και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, στη θέση που αγωνιζόταν ο Κέβιν Μιραλάς, παρά το γεγονός πως ο Αμπντούν ανταποκρίθηκε πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα ενίσχυση θα υπάρξει και στον «άσο», με τον Κομπένιο να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται. Παράλληλα στις σκέψεις των πρωταθλητών υπάρχει και το ενδεχόμενο μεταγραφής ενός μπακ, καθαρά αμυντικού, όπως επίσης κι ενός τρίτου επιθετικού.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ