2013-03-16 22:39:03
Φωτογραφία για Σαμαράς: «Η μεγαλύτερη αδικία είναι η ανεργία»
Βέβαιος ότι η χώρα θα τα καταφέρει και θα ξεπεράσει την κρίση δηλώνει ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο οποίος επισημαίνει ότι μέσα στο 2013 θα ξεπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε την ανεργία ως «τη μεγαλύτερη αδικία» η οποία πρέπει να αντιμετωπισθεί κατά απόλυτη προτεραιότητα, με προσέλκυση επενδύσεων και αποκρατικοποιήσεις.

Για την υλοποίηση του Μνημονίου ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι προέχουν οι μεταρρυθμίσεις και η αντιμετώπιση αδικιών, ενώ σχετικά με την πορεία των εσόδων αναφέρει ότι είναι εντός των στόχων».

«Κάποιοι ονειρεύονται τη "μεγάλη έκρηξη" που θα οδηγήσει στη διάλυση της κοινωνίας μας. Εμείς, αντίθετα, παλεύουμε για τη "Μεγάλη Έκρηξη" δημιουργίας και ευημερίας που θα φέρει μια νέα Ελλάδα, καλύτερη, πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική προς τα έξω και δίκαιη απέναντι στους πολίτες της» τόνισε.


Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις παθογένειες του Δημοσίου τις οποίες προσπαθεί να αλλάξει. «Παραμένουν παρά πολλοί επίορκοι ή "κοπανατζήδες" στο δημόσιο. Τώρα πρέπει να εντοπίσουμε αυτούς που καταχρηστικώς παραμένουν και πληρώνονται, για να βάλουμε στη θέση τους αυτούς που αξίζουν να μπουν και παραμένουν απ' έξω».

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού πάντως, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ότι δεν είναι μέσα στον άμεσο προγραμματισμό του.

Επέκρινε επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του, για τον οποίο ανέφερε ότι είναι αντίθετος στις επενδύσεις και στις αποκρατικοποιήσεις. «Δεν υπάρχει πράξη ανομίας και κέντρο παρανομίας, που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε, χωρίς να τους βρούμε απέναντί μας» υποστήριξε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ