2013-03-25 16:00:02
Φωτογραφία για Ταινία με τον Ryan Gosling η ζωή του Pistorius!
Στη μεγάλη οθόνη και με δύο καταξιωμένα ονόματα του Hollywood θα δούμε οσονούπω τη ζωή του Oscar Pistorius, με αποκορύφωμα το τραγικό φινάλε της συντρόφου του Reeva Steenkamp!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ryan Gosling θα ενσαρκώσει τον Παραολυμπιονίκη που έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως, τόσο με τις επιτυχίες του, όσο και με το έγκλημα στο σπίτι του, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.

«Ο Ryan έχει τον μαγνητισμό που χρειάζεται για να επιτύχει η συγκεκριμένη ταινία... Κι αν δημοσίως λέει ότι θέλει να ξεκουραστεί από τον κινηματογράφο, οι υπεύθυνοι της παραγωγής θα δώσουν μάχη για να τον πείσουν μόλις ολοκληρωθούν τα σενάρια», δήλωσε πηγή που δεν θέλησε να αποκαλυφθεί.

Στο ρόλο του αδικοχαμένου μοντέλου αναμένεται να δούμε την Charlize Theron, η οποία έχει κοινά στοιχεία με την Reeva. Είναι επίσης Νοτιοαφρικανή και στην παιδική της ηλικία είχε βιώσει από πρώτο χέρι τη βία κατά των γυναικών στη χώρα της:  ο πατέρας της κακοποιούσε τη μητέρα της, η οποία, κάποια στιγμή που βρισκόταν σε αυτοάμυνα, τον σκότωσε και το δικαστήριο την αθώωσε.
www.star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ