2013-03-25 20:48:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Aύριο ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για τον μεγάλο αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στον Πανελευσινιακό
Ξεκινάει από αύριο Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 η προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πατρών με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 30/03 (16:00) και ο Απόλλων Πάτρας χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να φτάσει στη νίκη, που θα τον φέρει πιο κοντά στην είσοδο των πλέι οφ.

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας, το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος» (Αλ. Υψηλάντου 208-210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270) και το κατάστημα «TEMPOSPORT» (Φωκαίας 11, πλησίον πλατείας Ελευθερίας).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ για κερκίδα Α (καρεκλάκια απέναντι από πάγκους ομάδων), 13 ευρώ για κερκίδα Β (καρεκλάκια πίσω από πάγκους ομάδων), 10 ευρώ για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), 7 ευρώ φοιτητικό/μαθητικό για κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι), απαραίτητα με την επίδειξη φοιτητικού-μαθητικού πάσου.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο του παιχνιδιού ή με κάρτα διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας Πάτρας εφαρμόζει ειδικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των εισιτηρίων με σκανάρισμα barcode.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ