2013-03-25 21:14:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Ισχυροί άνεμοι έπληξαν την πόλη - Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα πριν την παρέλαση - Έσωσαν την τελευταία στιγμή σκάφος στο λιμάνι
Ισχυροί άνεμοι έπληξαν την Πρέβεζα οι οποίοι έφταναν και τα 9 μποφόρ, το μεσημέρι. Μάλιστα η παρέλαση ολοκληρώθηκε κάτω από αυτές τις συνθήκες με τους μαθητές πολλές φορές να μην μπορούν να προχωρήσουν ενώ πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι σημαιοφόροι των σχολείων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση ένα μεγάλο κλαδί δέντρου έσπασε, πίσω από την Λέσχη Αξιωματικών, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Απ’ ότι φάνηκε βέβαια δεν πρέπει να προξένησε σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα.

Ακολούθησε η παρέλαση με τον κόσμο αλλά και τους μαθητές να προσπαθούν να προστατευτούν από τους ισχυρούς ανέμους.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ένα σκάφος στο λιμάνι της Πρέβεζας αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφού λόγω των ανέμων αλλά και της θαλασσοταραχής χτυπούσε επάνω στην προβλήτα και σε διπλανό σκάφος. Με την επέμβαση πολιτών αλλά και ενός άντρα του λιμενικού κατάφεραν να το δέσουν με ασφάλεια.


Προβλήματα ευτυχώς μικρής έκτασης δημιουργήθηκαν και στην Κυανή Ακτή ενώ με πολύ προσοχή γίνονταν η διέλευση των οχημάτων από το σημείο.

Κλαδιά δέντρων επίσης έπεσαν και στο δημοτικό σχολείο στον Παντοκράτορα χωρίς να προξενήσουν ζημιές.

Σε πολλά σημεία η θάλασσα βγήκε στην στεριά με τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην παραλιακή της Πρέβεζας, στα Σφαγεία και στο Βαθύ.

Ένα φανάρι στράβωσε στην κυριολεξία στην Λ. Ιωαννίνων.

Πάντως η πυροσβεστική υπηρεσία σύμφωνα με πληροφορίες επιλήφθηκε σε πολλά περιστατικά και συγκεκριμένα, στην κοπή του δέντρου πίσω από την λέσχη αξιωματικών, και ενός ακόμα στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα καθώς και σε αυτό στο Παντοκράτορα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ