2013-03-31 12:03:20
Φωτογραφία για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ!
Ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως το αποψινό παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει πάντα το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θέλει να αποδείξει τους λόγους για τους οποίους για ακόμη μία σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής, κατακτώντας το 40ο του πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» (19:30, Novasports 1).

Οι παίκτες του Μίτσελ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στους Θεσσαλονικείς, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα στους οπαδούς που αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς για τον κόσμο και την ομάδα και αυτό προσπάθησε να μεταφέρει στις ομιλίες του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στους παίκτες του.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα κίνητρα για τον Ολυμπιακό: της μεγαλύτερης διαφοράς από τον δεύτερο και των συνολικών βαθμών στο τέλος της σεζόν.


Όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις τελευταίες προπονήσεις των ερυθρόλευκων και τα όποια συμπεράσματα βγαίνουν από τις δοκιμές που έκανε.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ενώ ως εσωτερικά χαφ θα παίξουν ο Μανιάτης και ο Μασάντο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Κοντρέρας, Γκρέκο, Μοντέστο, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος.

Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Πίνο.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ θέλει να αμφισβητήσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την κυριαρχία του Θρύλου και να πάρει ένα «τρίποντο» ψυχολογίας που θα τον βοηθήσει εν όψει του Κυπέλλου Ελλάδας και της συμμετοχής στα πλέι οφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ