2013-04-03 13:00:20
Φωτογραφία για Θα χρεώνει ανάλογα με τα κιλά των επιβατών!
Ποιος είναι ο πιο δίκαιος τρόπος για να ταξιδεύει κανείς; Την απάντηση στο ερώτημα δίνει ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας Samoa Air, Κρις Λάνγκτον, που τάχθηκε υπέρ της απόφασης της αερογραμμής να χρεώνει τους επιβάτες, όχι ανάλογα με τις αποσκευές τους, αλλά με βάση τα κιλά τους.

Οι επιβάτες θα καταβάλλουν ένα προσυμφωνημένο ποσό, που θα αυξομειώνεται ανάλογα με τα κιλά τους και θα ποικίλει ανάλογα με το μήκος της διαδρομής του αεροπλάνου. Να σημειωθεί πάντως ότι η εταιρεία πετά μόνο μέσα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σαμόα και προς αυτό.

«Οι αεροπορικές εταιρείες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο βάρος [των επιβατών] παρά στις θέσεις [του αεροσκάφους]», υποστήριξε ο Λάνγκτον στον αυστραλέζικο ραδιοφωνικό σταθμό ABC, λέγοντας πως «οι άνθρωποι είναι μεγαλύτεροι, φαρδύτεροι και ψηλότεροι σχέση με 50 χρόνια πριν». Ειδικά οι οικογένειες με παιδιά θα βγουν κερδισμένες, σημείωσε.

«Ιδέα του μέλλοντος», χαρακτήρισε ο Λάνγκτον την ανορθόδοξη απόφαση της αεροπορικής εταιρείας, καθώς όπως είπε, η κίνηση αυτή θα κινητοποιήσει τα άτομα με περιττό βάρος να χάσουν κιλά και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Η Σαμόα έχει αρνητικό ρεκόρ παχυσαρκίας, θυμίζει το BBC.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιός Νταμπίζας ρε παιδιά;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιός Νταμπίζας ρε παιδιά;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ