2013-04-04 22:19:03
Φωτογραφία για Πειρατικά συνεργεία αυτοκινήτων σε αυλές και αποθήκες σπιτιών!
Σε πειρατικά συνεργεία αυτοκινήτων έχουν μετατρέψει αυλές και αποθήκες σπιτιών τους επιτήδειοι στην Π.Ε. Ξάνθης αποτελώντας... ανεπούλωτη πληγή για τους επιχειρηματίες του κλάδου που εκφράζουν την ανησυχία τους βιώνοντας τον αθέμιτο ανταγωνισμό της παράνομης παροχής υπηρεσιών.

Οι “πειρατές” προσφέρουν υπηρεσίες στη μισή τιμή, γεγονός που σύμφωνα με τον πρόεδρο των Εμπόρων Αυτοκινήτου Ξάνθης κ. Γιάννη Αθανσιάδη αποδίδεται στο ότι οι παράνομοι επαγγελματίες δεν εκδίδουν παραστατικά και δεν καταβάλουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. «Αυτή η κατάσταση συμβαίνει εδώ και χρόνια, αλλά πλέον έχει φτάσει στο ύψιστο σημείο και δεν αντέχεται» εξηγεί ο ίδιος τονίζοντας παράλληλα πως «πρέπει άμεσα να περιορίσουμε αυτή τη μάστιγα και να κλείσουμε αυτά τα παράνομα συνεργεία ή να πάνε να δηλώσουν τη δράση τους».

Πρόσφατα μάλιστα αντιπροσωπεία των Εμπόρων Αυτοκινήτων Ξάνθης επισκέφτηκε τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Μεταφορών της Π.Ε. Ξάνθης καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη στους όποιους έθεσαν το πρόβλημα ώστε να αναλάβουν δράσεις. «Το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με ελέγχους από το γραφείο συγκοινωνιών και εμείς θα συνεργαστούμε από την πλευρά μας ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να εντοπιστούν οι παράνομοι» επισημαίνει ο κος Αθανασιάδης.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Κολύμπα ή πνίξου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΙΝΤΕΟ: "Κολύμπα ή πνίξου"!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ