2013-04-05 12:17:04
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ βόμβα από φύλακα Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου!
Η εικόνα θολή για ευνόητους λόγους από συναδέλφους πρόσφατα σε ομηρία δεμένους με χειροπέδες κατι που δεν ξέρει ο κόσμος. Οι φύλακες στο εσωτερικό των φυλακών είναι άοπλοι, έρχονται σε ...συνεχή επαφή με κρατούμενους και κινδυνεύουν με μεταδοτικές

ασθένειες λόγω του υπερπληθυσμού.

Υγειονομική βόμβα οι φυλακές Ναυπλίου

Την Τετάρτη στις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου διαδραματίστηκαν τα εξής:

Αποφασίστηκε να λειτουργήσουν όλες οι υπηρεσίες και ο προαυλισμος των κρατουμένων , με την εξής υποδομή σπασμένες και καμένες σκοπιές, καμία τηλεφωνική επικοινωνία φύλακα με το κέντρο (πάρα μόνο με ασύρματο που σε λίγη ώρα μένει από μπαταρία) κάμερες σπασμένες (με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι που προαυλιζονται ( ειδικά το απόγευμα έως 5 ώρες ,να μην ελέγχονται), καλωδιώσεις βραχυκυκλωμένες (που θέτουν την ασφάλεια μας σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας,) και άμεση και συνεχόμενη επαφή των κρατουμένων εσωτερικά της φυλακής με τον άοπλο και ανυπεράσπιστο φύλακα.


Οι κρατούμενοι που πρωτοστάτησαν στην εξέγερση πριν ένα μήνα είναι αραβόφωνοι,άκρως επικίνδυνοι και αντί να είναι σε πειθαρχεία (που δεν υπάρχουν) προαυλιζονται κανονικά ,έρχονται σε επαφή με τον φύλακα, και δεν παρακολουθούνται αν αποδράσουν από τα προαύλια .διότι δεν υπάρχουν κάμερες

Πέρα του οτι τίθεται θέμα προσωπικής ασφάλειας της Ζωής μας σε μια φυλακή που κάηκε..και παρέμεινε έως έχει, σε μια φυλακή που παραλαμβάνει συνεχώς κρατουμένους , να φυλαχτούν σε σπασμένες χωρίς τζάμια σκοπιές,και υπερβαίνει σε πληθυσμό κατά πολύ το διπλάσιο (ακόμα και μετά την εξέγερση μετά από ένα μήνα)την χωρητικότητά της, (κοιμούνται σα τα ζωα ο ένας πάνω στον άλλον κυριολεκτικά) 600 αντι 300 τίθεται και θέμα ασφάλειας των πολιτών ,σε περίπτωση απόδρασης , αφού τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα!

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες μας δεν έγιναν ομηρίες,πριν ένα μήνα, δεν θρηνήσαμε θύματα, δεν έγιναν αποδράσεις όπως στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα σκληροί ειδικά αραβόφωνοι κρατούμενοι να αποδράσουν και να κινδυνέψουν πολίτες, -όπως η άτυχη κoπελα στην Κόρινθο που σκοτώθηκε από πυρά δραπέτη).

Και τώρα τι; να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές;

Σε σχετικές αναφορές συναδέλφων προς τον Αρχιφύλακα (ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΦΥΛΑΚΗΣ) περί αυτών των θεμάτων ως μαινόμενος ταύρος φώναζε και ακούγονταν έως το Ναύπλιο (3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ απέχει). Μάλιστα εξωτερικοί συνάδελφοι.. νόμισαν ότι έγινε εξέγερση... .. απείλησε τους συναδέλφους ( που έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να κάνουν αναφορά,) διαμεσω των αξιωματικών του οτι θα τους τιμωρήσει βάζοντάς τους συνέχεια υπηρεσία στα καμμένα και διέταξε εκδικητικά να κάτσουν παραπάνω υπηρεσία για έρευνα.

Σεβόμαστε την κρίσή στην κοινωνία ,την ανεργία και την ανέχεια και δεν θέλουμε να προκαλέσουμε το περί δικαίου κοινό αίσθημα! Έχουμε περικοπές μισθών πάνω από 45% έχουμε να πληρωθούμε νύχτα σχεδόν 2 χρόνια είμαστε επιφυλακή χωρίς να πληρωνόμαστε τίποτα παραπάνω εδώ και πλέον 40 ημέρες λόγω εξεγέρσεως της φυλακής! αλλά να μας απειλούν διότι απαιτήσαμε τα αυτονόητα;;;;;

Να εξασφαλιστεί η δικιά μας ασφάλεια και η ασφάλεια των πολιτών ... πάει πολύ την στιγμή που μέσα σε ένα μήνα έχουν γίνει επιθέσεις με Καλάσνικοφ έως ομηρίες συναδέλφων σε διάφορες φυλακές!

θα επανέλθω φτάνει πια ευχαριστώ πολύ αν το δημοσιεύσετε

ΥΓ

Ξέρετε τόσα χρόνια που κραυγάζουμε προτού γίνουν όλα αυτά τα γεγονότα σήμερα (σαν μάντεις κακών οιωνών) ότι οι φυλακές βράζουν και δεν χωράνε άλλους την επίσημη απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης;

Είστε έμπειροι υπάλληλοι στο Ναύπλιο σας έχουμε εμπιστοσύνη! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ANTI να γίνει πρόληψη και έλεγχος της εγκληματικοτητας με ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ των εγκληματικών ομάδων που εισέρχονται τα σύνορα . . (όλοι δηλώνουν λαθρομεταναστες με δεκαεπτά ονόματα Αλβανοί Ρωσοποντιοι αραβόφωνοι κτλπ) κανείς δεν τους ελέγχει σε ποιες παρακρατικές ένοπλες οργανώσεις ανήκαν προτού έρθουν στην χώρα μας το υπουργείο απάντησε οτι πήρε μέτρα.. όπως να μεγαλώσει το ωράριο υπηρεσίας μας.

(Ενας φύλακας αντιστοιχεί σε 200 κρατούμενους κατά μέσο όρο στον Κορυδαλλό 500 ) και να εξοπλιστούν οι εξωτερικοί σκοποί με G3A3!!!!!!!!

ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 30 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΥΓΕ! Τα συμπεράσματα δικά σας............... τα μέτρα του υπουργείου εδώ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΕΕΙ... παλαιό στρατόπεδο, προκειμένου να εκτίουν τις ποινές τους όσοι έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα, τα οποία τιμωρούνται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ 

Το κράτος χρόνια τώρα με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δίνει την εύκολη λύση] για όλη την παθογένεια του συστήματος φταίνε οι βρώμικοι σωφρονιστικοί και το θέμα είναι λήξαν πως λέμε εδώ και 50 χρόνια θα φύγουν οι φυλακές απο τον Κορυδαλλό που είναι διπλα.. σε παιδάκια με σχολεία, έτσι λέμε για να λέμε enomenoiblogers.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ