2013-04-05 12:24:06
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...
Μαρσέιγ και Σάλκε «γλυκοκοιτάζουν» τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού, όμως στο Λιμάνι τονίζουν πως ο διεθνής στόπερ δεν θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός, βέβαια, και αν δεχθούν μία ικανοποιητική πρόταση

Οι Γάλλοι, μέσω του αθλητικού διευθυντή τους Ζοσέ Ανιγκό, διέψευσαν ότι ενδιαφέρονται για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, όμως η "SportDay" αναφέρει πως η Ολιμπίκ παρακολουθεί τον διεθνή στόπερ και μετά τον Τζαμέλ Αμπντούν.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού και θεωρείται ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους να αντικαταστάσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, εφόσον κάποια ομάδα προχωρήσει στην απόκτησή του.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι ερυθρόλευκοι δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Μανωλά, εκτός και αν φτάσει μία εντυπωσιακή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο παίκτης θα είναι ακόμη καλύτερος την επόμενη σεζόν και για αυτό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον δώσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε στην φετινή σεζόν ο Μανωλάς έπαιξε για πρώτη φορά σε επίπεδο Champions League και κατάφερε να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεργαστεί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε τον Ιανουάριο στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, και θα μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περίσσότερο.

Όσον αφορά την Μαρσέιγ, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κινηθεί και για την απόκτηση του Αμπντούν, αφού τα δημοσιεύματα στη Γαλλία είναι επαναλαμβανόμενα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ