2013-04-09 13:35:55
Φωτογραφία για ΟΙ... ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές με πλεονέκτημα έδρας έχοντας 7-1 νίκες στο ΣΕΦ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στα υπόλοιπα στατιστικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης που αφορούν τη σειρά με τους Τούρκους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει χρησιμοποιήσει έντεκα διαφορετικούς παίκτες στην αρχική πεντάδα κάθε αγώνα φέτος στη διοργάνωση και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο μοναδικός που είναι πάντα βασικός. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων βάζει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 11 συνεχόμενα και 26 από τα τελευταία του 27 ματς στο θεσμό, ενώ είναι πρώτος στα κερδισμένα φάουλ με 134.

Ο Κάιλ Χάινς είναι πρώτος στα επιθετικά ριμπάουντ με 2.8 κατά μέσο όρο, ενώ μπλοκάρει τουλάχιστον ένα σουτ σε εννιά σερί και 13 από τα τελευταία του 14 παιχνίδια.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενα τρίποντα στην Ευρωλίγκα. Είναι ο πιο αξιόπιστος παίκτης έξω από τη γραμμή των 6.75 φέτος στη διοργάνωση με ποσοστό ευστοχίας 55.4%.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είχε κάνει έναν από τους καλύτερους αγώνες στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Εφές το 2009/10. Ο Λιθουανός γκαρντ είχε 21 πόντους με 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε μια νίκη της Λιέτουβος Ρίτας με 77-70 στο Βίλνιους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ