2013-04-09 13:41:13
Φωτογραφία για Ορφανός: «Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό»
Ο προπονητής του ΔΑΣΩ, Γιάννης Ορφανός, παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τόνισε ότι για τις «ερυθρόλευκες» ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 στη σειρά και να πάρουν τον τίτλο.

«Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι και τους τελικούς. Σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν αυτό κόστισε τελικά στην ΑΕΚ», είπε αρχικά ο κ. Ορφανός και πρόσθεσε: «Είναι αυτό που λέω πολύ συχνά, η μπάλα χτύπησε δοκάρι και μέσα ή δοκάρι και έξω. Κι από κει που γίνεσαι ήρωας, χάνεις το σετ… Το τρίτο σετ ήταν το κομβικό σημείο του αγώνα».

Για τη Γιακουμή: «Έχει κάνει το καλύτερο της παιχνίδι, είναι μια μεγάλη, έμπειρη αθλήτρια και το έδειξε και σήμερα. Γενικά όμως ο Ολυμπιακός είχε επιθετική πολυφωνία και πήρε λύσεις από παντού σε αντίθεση με την ΑΕΚ που σε όλη τη σειρά των τελικών δεν είχε την ίδια πολυτέλεια».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ