2013-04-14 20:55:03
Φωτογραφία για Μαζί για το παιδί: Τίμησαν δύο από τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας
Το έργο των ηρώων της διπλανής, που προσφέρουν εθελοντικά, σημαντικό κοινωνικό έργο και παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τίμησε πριν λίγες ημέρες η ένωση Μαζί για το Παιδί.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ενώ η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε συγκινησιακά όταν οι τιμώμενοι κύριοι Φίλιππος Ολυμπίτης και Παναγιώτης Μιχαήλ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το ΔΣ της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» για την αναγνώριση του δύσκολου προσωπικού τους αγώνα.

Την απονομή των δύο βραβείων έκανε η Πρύτανης Ελένη Αρβελέρ που δήλωσε «ότι μονάχα στην ελληνική γλώσσα η λέξη συνάνθρωπος αποτελεί μια λέξη, ενώνοντάς μας σε ένα ενιαίο σύνολο, ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που αντιλαμβάνονται την αξία της λέξης συνάνθρωπος και τη μεταφράζουν σε πράξεις και έργα όπως αυτά των δύο τιμώμενων της βραδιάς, η κοινωνίες θα προοδεύουν».

«Έργο ζωής»


Με το Βραβείο «Μαζί για το Παιδί» «Έργο Ζωής» τιμήθηκε ο κύριος Φίλιππος Ολυμπίτης, μόνιμος κάτοικος Καλύμνου, που από το 1996 έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ίδρυση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ο Άγ. Παντελεήμων» (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), με σκοπό να συμβάλλει, σε μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, δεδομένης της έλλειψης αντίστοιχων υποδομών στο νησί.

«Μάθημα Ζωής»

Με το Βραβείο «Μαζί για το Παιδί» «Μάθημα Ζωής» τιμήθηκε ο κύριος Παναγιώτης Μιχαήλ από την Κύπρο, που βρέθηκε δύο φορές αντιμέτωπος με τον καρκίνο και αφού κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ίδρυσε το 2007 την Κοινωφελή Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου με τον τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" ή "BE STRONG", με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη όλων όσων εμπλέκονται με αυτόν. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

pinakio.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ