2013-04-16 06:50:31
Φωτογραφία για Ozzy Osbourne... Reloaded! (pic)
Μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής εκατομμυρίων fan ανά το κόσμο Ozzy Osbourne, αποκάλυψε πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το είχε ρίξει στο ποτό και στα ναρκωτικά, τις τελευταίες 44 μέρες όμως είναι νηφάλιος όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ενώ ταυτόχρονα διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από την αγαπημένη του σύζυγό  Sharon.

Φαίνεται πάντως πως οι κακές συνήθειες του παρελθόντος  τον κυνηγάνε ακόμα και ας είναι... αρκετά περασμένη η ηλικία του. Πάντως μέσω αυτής της ανάρτησης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη για αυτή τη συμπεριφορά του από την οικογένεια του τους συνεργάτες του και από όλους τους θαυμαστές.

Η αλήθεια είναι πως χρειάζονται πολλά κότσια να εξομολογηθείς δημόσια κάτι τέτοιο και ο Ozzy Osbourne φαίνεται πως τα διαθέτει, εκτός αυτού όταν κάνεις μία τέτοια εξομολόγηση σημαίνει πως έχεις ξεπεράσει πραγματικά το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Black Sabbath (Ozzy Osbourne, Tony Iommi and Geezer Butler) ετοιμάζονται να κάνουν μία αρκετά σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάιο στο τελευταίο επεισόδιο της γνωστής σειράς "CSI" όπου θα κάνει ντεμπούτο και ένα νέο τραγούδι του συγκροτήματος!

by notis-Goal24news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ