2013-04-19 19:28:06
Φωτογραφία για O πατέρας του βομβιστή προειδοποιεί την αστυνομία: Αν τον σκοτώσετε κι αυτόν θα γίνει της κολάσεως
Να παραδoθεί ειρηνικά καλεί τον 19χρονο γιο του που αιματοκύλησε τη Βοστώνη ο πατέρας του ο οποίος, παράλληλα, προειδοποιεί τις αρχές ότι στην περίπτωση που τον σκοτώσουν κι αυτόν θα γίνει της κολάσεως.

Μιλώντας στο ABC News ο Ανζορ Τσαρνάεφ, πατέρας των δύο βομβιστών από το σπίτι του στη Ρωσία ανέφερε ότι είχε επικοινωνήσει με τους δυο γιους του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Μιλήσαμε για την βομβιστική επίθεση, ανησυχούσα για αυτούς» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως και τα δυο παιδιά του τον διαβεβαίωσαν πώς όλα είναι καλά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε επέμεινε ότι οι δυο γιοι του είναι αθώοι, αλλά ζήτησε από τον μικρό του γιο που καταζητείται να παραδοθεί ειρηνικά. «Παραδώσου, παραδώσου, έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Ελα πίσω στο σπίτι σου στη Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο πατέρας των δυο βομβιστών προειδοποίησε τις αρχές πως αν σκοτώσουν και τον μικρό του γιο τότε «Θα γίνει της κολάσεως».

«Αν σκοτώσουν και το δεύτερο παιδί μου δεν θα μπορέσω να θεωρήσω ότι ήταν ατύχημα. Θα κατηγορήσω την αστυνομία», καταλήγει ο πατέρας των βομβιστών της Βοστώνης.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ