2013-04-21 12:37:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τους δολοφόνους του Π. Τσίρκα στα Ζαρουχλέικα - Δείτε εικόνες
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπωλύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε εχθές το μεσημέρι στην οδό Ανθείας 181 στα Ζαρουχλέικα και που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δυο ανδρών που επέβαιναν στον ίδιο αυτοκίνητο -μάρκας BMW- με τον Τσίρκα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τέτοια στοιχεία, ώτσε να έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν την ταυτότητα των δραστών που έδωσαν τις χαριστικές βολές στο Π. Τσίρκα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις και μέσα στην ημέρα. Η κοινωνία των Ζαρουχλεϊκών έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες στη Newsplus, από το αιματηρό γεγονός που έλαβε χώρα στην οδό Ανθείας, μεσημβρινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών θεωρούν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο άνδρες που πυροβόλησαν εναντίον του 38χρονου, αλλά και εναντίον των άλλων δύο ατόμων που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με το θύμα, δεν είχαν καλύψει τη στιγμή της επίθεσης, τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.


Η αστυνομία συγκεκριμένα αναζητά δύο άνδρες και μια ξανθιά γυναίκα που επέβαιναν σε τζιπ μάρκας Daihatsu Terios. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο στη Newsplus πως το τζίπ πέρασε με μεγάλη ταχύτητα, πυροβόλησε και διέφυγε από το σημείο.

Από τους επιβαίνοντες στη BMW, o 31χρονος Δ. Βαρβαρέσος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, όπου έδωσε κατάθεση.

Εξάλλου σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας" νοσηλεύεται ο Ν. Ντάντης, από τον Πύργο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την "μαφιόζικη" συμπλοκή.

Αναλυτικά, περίπου στις 14.30 εχθές το μεσημέρι, αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu πλησίασε μία BMW. Μετά τους πυροβολισμούς η BMW έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Να σημειωθεί ότι έχουν εντοπιστεί 7 κάλυκες και 3 βολίδες, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα βαλλιστικής έρευνας.

Επίσης, στην περιοχή συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες περίοικοι.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας επισημαίνεται ότι: "σήμερα (20-04-2013) το μεσημέρι, στις 14.30 ώρα περίπου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 38, 31 και 26 ετών, κινούμενοι με αυτοκίνητο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, προσεγγίστηκαν και δέχθηκαν πυρά από δυο αγνώστους άνδρες, οι οποίοι μαζί με άγνωστη – επίσης - γυναίκα, επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ, με το οποίο στη συνέχεια διέφυγαν.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 38χρονου, ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο και ο ελαφρύς τραυματισμός του 26χρονου.

Από το σημείο περισυλλέγησαν και αποστέλλονται για εργαστηριακή εξέταση επτά (7) συνολικά κάλυκες των 7,65 mm και τρεις (3) βολίδες.

Διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών".

Το θύμα, Π. Τσίρκας, αδελφός αστυνομιού, σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας, συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, η οποία και είχε εξαρθρωθεί. Και οι έξι της οργάνωσης προφυλακίστηκαν, με βαριές κατηγορίες.
newsplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ