2013-04-24 17:55:34
Φωτογραφία για Θυμιθείτε τα λάθη σας Κύριε Πρόεδρε - Κάρολε Παπούλια...!!!
Γράφει ο Κώστας Μαρδάς

 

«Μισαλλοδοξία, αντικοινοβουλευτισμός και ρατσισμός είναι εχθροί της Δημοκρατίας», τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο διάγγελμά του, με...

αφορμή την θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος της 21 ης Απριλίου 1967.

 

Πράγματι. Έχει δίκιο ο κ Παπούλιας, ονοματίζοντας τους σημερινούς εχθρούς της Δημοκρατίας με τις χρυσόμαυρες αυγές.

Όμως , εχθρός της Δημοκρατίας είσθε και εσείς κύριε Παπούλια γιατί:

- Ως ανδρεϊκό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στηρίξατε όλες ανεξαιρέτως τις αντιδημοκρατικές διαγραφές αγωνιστών που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον πατέρα – αφέντη Ανδρέα Παπανδρέου.

- Ως υπουργός Εξωτερικών υπήρξατε θαυμαστής κάθε τυραννικού  τριτοκοσμικού καθεστώτος στην Αφρική και στην Ασία, θεωρώντας συντρόφους σας δικτάτορες τύπου Καντάφι, Άσαντ, Σαντάμ και Αμίν Νταντά.

- Στη μακρά διάρκεια των υπουργικών καθηκόντων σας ,δεν στηλιτεύσατε ποτέ τις παραβιάσεις των δημοκρατικών δικαιωμάτων στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού.

-Υπήρξατε μέλος του οικογενειακού και αρχηγικού καθεστώτος Παπανδρέου, υπηρετώντας πατέρα, γιό και μάνα , λειτουργώντας δηλαδή εις βάρος του θεσμικού δημοκρατικού κόμματος, όπως το ορίζει η ευρωπαϊκή αντίληψη του κράτους δικαίου.

- Εκφράσατε ένα προκλητικό LIFE STYLE αμεριμνησίας, όντας εκλεκτός του κύκλου της Εκάλης και της Ελούντας, όταν άλλοι σύντροφοί σας έδιναν μάχες για να στηρίξουν τον ευάλωτο - ειν΄ αλήθεια - από τα σκάνδαλα ( Κοσκωτά, υποκλοπών , καλαμποκιού και F16) αρχηγό σας.

- Στο τσακ γλυτώσατε το 1989,με άνωθεν παρέμβαση, την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο του καλαμποκιού, από το οποίο θησαύρισαν στενοί φίλοι του πατρός και του υιού.

- Δεν πήρατε ποτέ το λόγο στη Βουλή ή στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να κρίνετε το σκάνδαλο του κουστονόμου, για την ψήφιση του οποίου πληρώθηκε με 2 εκατομμύρια δολάρια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής σας Μένιος.

- Ανεχθήκατε την πολιτική υπερδανεισμού που καθιέρωσε ο Ανδρέας   , υπονομεύοντας την πορεία της ελληνικής οικονομίας- άρα υπονομεύοντας και τη οικονομική ανεξαρτησία της Πολιτείας.

- Ουδέποτε επικρίνατε τα Μητσοτακικά σκάνδαλα υποκλοπών Μαυρίκη και το ξεπούλημα της τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ- Ηρακλής.

-Εμφανισθήκατε πρόθυμος δανειστής του αρχηγού σας, παρέχοντάς του κάλυψη για το ποσό του 1, 5 δισεκατομμυρίου  δραχμών, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει  για την αγορά της ματαιόδοξης  βίλας στην Εκάλη.

-Καλύψατε κάθε πονηριά και κάθε σκάνδαλο επί Πρωθυπουργίας Σημίτη, ακόμη και τα γερμανικά μάρκα που πήρε από τη Ζήμενς-  για το ταμείο του κόμματός σας… βεβαίως, βεβαίως  -Δεν ανοίξατε το στόμα σας για το σκάνδαλο της παραγραφής των σκανδάλων Βατοπεδίου, δομημένων ομολόγων, υποκλοπών,  με τη μέθοδο  διάλυσης της Βουλής από τον Καραμανλή τον Μικρό.

- Κάνατε, εδώ και χρόνια, τα στραβά μάτια για τις μίζες του συντρόφου σας από το ΠΑΚ της Γερμανίας Άκη.

-Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψατε όλα τα νομικά τερατουργήματα που υπαγόρευσε στον ιδεολογικό σας κανακάρη ΓΑΠ  και στον πρώην Τρελαντώνη Σαμαρά η χούντα των δανειστών, μετατρέποντας ,με τη υπογραφή σας, την Ελλάδα από κοινοβουλευτική Δημοκρατία σε οικονομική επαρχία του Βερολίνου.

Να γιατί κύριε Παπούλια, είναι αργά για δάκρυα. Εχθρός της Δημοκρατίας υπήρξατε και εσείς! Ο Πρόεδρός της!..

(Από το  ενημερωτικό ιστολόγιο in-thenews.com)...
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δημόσιο: Πάτησαν τη σκανδάλη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δημόσιο: Πάτησαν τη σκανδάλη
Σκληρή απόφαση...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκληρή απόφαση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ