2013-04-25 15:52:08
Φωτογραφία για «Ήμουν φόβος και τρόμος. Όπου πήγαινα ο Xριστοδουλόπουλος έτρεμε και ο Μαργαρίτης δεν ζύγωνε», δηλώνει η Θώδη
Επανεμφάνιση της Έφης Θώδη μετά από τρία χρόνια. Μίλησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα για την εκμετάλλευση που δέχθηκε από τα μίντια και το ποιος της στάθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Εγώ τα έδωσα όλα και με εκμεταλλεύτηκαν. Είχα άγνοια για το τι γινότανε πίσω από την πλάτη μου. Πέρασα πολλά εξαιτίας κάποιων ανθρώπων. Είχαν σκοπό να με εξοντώσουν. Κάποια στιγμή δεν μπόρεσα να τα αντιμετωπίσω και να τα διαχειριστώ. Και εκεί ήρθε η έκρηξη! Δεν άντεξα! Λύγισα! (...) Αυτά τα τρία χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα. Πέρασα τόσα πράγματα... τι άλλο μπορεί να συμβεί; Τώρα έρχονται τα καλύτερα!». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εφημερίδα News. Τονίζοντας το πόσο την στήριξε ο σύντροφός της.

Προσθέτοντας πως «Πολλοί πίστευαν ότι τελείωσα! Αλλά εγώ το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ! Απλώς για δύο τρία χρόνια δεν ασχολούμουν τόσο. Έκανα κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό που είχαν μεγάλη επιτυχία, και στην Ελλάδα φυσικά, αλλά πολύ επιλεκτικά».


Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Θώδη μίλησε για και τον φόβο που έσπερνε στις καρδιές των άλλων τραγουδιστών «Μου λέει μια μέρα ο Γονίδης: "Εσύ πήρες τη δόξα και εγώ πήρα τα λεφτά" και του απάντησα: "Η δόξα είναι καλύτερη". Όπου πήγαινα εγώ ο Χριστοδουλόπουλος έτρεμε και ο Μαργαρίτης δεν ζύγωνε κοντά μου. Στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα είχε πάει πριν από εμένα ο Σάκης Ρουβάς και είχε 3.000 κόσμο. Όταν πήγα εγώ είχα 11.000 κόσμο. Ξέρεις τι είναι αυτό; Στη Νεμέα κάποτε που τραγούδησα μαζεύτηκε 20.000 κόσμος. Ήμουν με τη Σακελαρίου, τη Στανίση, τα Παιδιά της Πάτρας. Πέρασα μεγάλες δόξες. Δεν έχω παράπονο ούτε σήμερα. Ποτέ δεν πήρα τα λεφτά από κανενός την τσέπη. Πάντα κοίταζα να πληρωθούν όλοι και μετά εγώ!».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ