2013-04-29 01:07:08
Φωτογραφία για Ψωμιάδης: Εγώ θα ξαναβγώ - Aυτοί που δεν με στήριξαν θα πεθάνουν πολιτικά
Πικραμένος από την απώλεια της θέσης του στην Περιφέρεια και τη στάση της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε μια συνέντευξη ποταμό στη Real News, τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν τον στήριξε και ότι αυτό οφείλεται σε ορισμένα στελέχη του κόμματος.

«Περίμενα επικοινωνιακή και νομική στήριξη. Ολοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν γύρω τους αυλικούς. Εγώ κάποιους υπουργούς δεν θα τους έκανα ούτε κλητήρες», λέει με νόημα. Επισημαίνει πάντως ότι ο κόσμος είναι ακόμα στο πλευρό του. «Οπου και να κατέβω θα βγω, δεν δηλώνω αποστρατεία. Θα είμαι παρών σε πολιτικούς θανάτους κάποιων που δεν μου συμπεριφέρθηκαν σωστά».

Οπως εξηγεί δε έχει παράπονο από τον Αντώνη Σαμαρά και αρνείται ότι τον τράβηξε από το ...μανίκι στην εβραϊκή συναγωγή. «Θα δω τον πρόεδρο μετά το Πάσχα και θα τον ρωτήσω γιατί η ΝΔ δεν ήταν δίπλα μου όσο θα έπρεπε».


Ο έκπτωτος Περιφερειάρχης δεν κρύβει ότι τον τρόμαξαν τα ισόβια στον Β. Παπαγεωργόπουλο. «Με τρόμαξε η απόφαση, ποιον Έλληνα δεν τρόμαξε; Δεν πρέπει να έχουμε μια νέα βιομηχανία προφυλακίσεων».

Οι κατηγορίες σε βάρος του για τις υποθέσεις που είναι ανοιχτές, δηλώνει ότι θα καταπέσουν στο δικαστήριο γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. «Ενας και μοναδικός μας κυνηγάει που λέγεται Τρεμόπουλος. Αυτός βρίσκεται πίσω απ' όλα».

Όπως λέει θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καταδικαστική απόφαση που του στοίχησε το αξίωμα του Περιφερειάρχη. Τέλος για τον Ακη Τσοχατζόπουλο δηλώνει ότι τον εγκατέλειψαν οι σύντροφοί του και ότι «αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει κάτι, σίγουρα δεν το έχει κάνει μόνος του».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ