2013-04-29 01:50:17
Φωτογραφία για Περιμένουν να στεφθούν πρωταθλήτριες και μαθηματικά Barcelona και Juventus
Juventus F.C. (Photo credit: Wikipedia)Από νωρίς κρίθηκαν φέτος τα 3 μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τη Manchester United να εξασφαλίζει μαθηματικά τον τίτλο στη νίκη της τη Δευτέρα κόντρα στην Aston Villa, ενώ η Juventus και η Barcelona χρειάζονται ακόμα 1 και 5 βαθμούς αντίστοιχα.

Ισόπαλη με την Arsenal στο Λονδίνο αναδείχθηκε η United, με τον van Persie να σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα με πέναλτι. Νικήτρια αναδείχθηκε και η 2η της βαθμολογίας Manchester City εναντίον της West Ham, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε η Chelsea μετά την επικράτησή της επί της Swansea , αφήνοντας 4η την Arsenal.

Στη Serie A, η Juventus πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Torino, όπως και η 2η Napoli κόντρα στην Pescara. Η μάχη μαίνεται στην 3η θέση μεταξύ Milan και Fiorentina.

Τέλος, στην Primera Division, η 2η στη βαθμολογία Real Μαδρίτης επικράτησε με 1-2 κόντρα στην 3η και συμπολίτισσά της Atletico και πλέον έχει στραμμένο το βλέμμα της στο παιχνίδι με τη Borrussia. Όσο για τη Barcelona, πέταξε βαθμούς στην έδρα της Athletic Bilbao, μερικές μέρες πριν τον επαναληπτικό με τη Bayern Μονάχου.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ