2013-05-03 22:15:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...
Ο Μίτσελ, έχει διαπιστώσει πως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού λείπουν, σε μεγάλο βαθμό, δύο βασικά στοιχεία... Αυτά είναι η πίεση και η κατοχή της μπάλας, στοιχεία που ο Ισπανός τεχνικός θέλει να βλέπει στην ομάδα, προκειμένου οι παίκτες του να αναπτύσσονται σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για αυτό και στις τελευταίες προπονήσεις ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ρίχνουν το βάρος στην πίεση από ψηλά. Επιμένουν πολύ και ζητούν από τους παίκτες τους να λειτουργούν σωστά και να μην αφήνουν τους αντιπάλους να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Ο Μίτσελ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Αστέρας είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις. Είναι επικίνδυνος στην επίθεση και ο Ολυμπιακός πρέπει να... «πνίξει» τους Αρκάδες από το πρώτο λεπτό.

Μάλιστα στο δίτερμα που έγινε την Μεγάλη Πέμπτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ειδικά στον Φουστέρ δόθηκαν αρκετές φορές τέτοιες εντολές και αναμένεται να είναι παίκτης που θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του τελικού. Θεωρεί και ο Μίτσελ ότι μπορεί ο συμπατριώτης του να κάνει πάρα πολύ καλά αυτή τη δουλειά και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει ψηλά και να πιέσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ