2012-04-03 13:56:09
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙAΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 4 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ!!! Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!  SPIEGEL Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ SPIEGEL!!ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙAΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ Ο “ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ!Είναι ολοφάνερο πλέον, ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής προωθείται από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας. Στην προσπάθειά τους να χαλιναγωγήσουν τα πάθη αρκετών Ελλήνων, γύρω από την μεγαλύτερη προδοσία που γνώρισε ποτέ η οικουμένη, τοproject Χρυσή Αυγή  παίρνει σάρκα και οστά.

Προφανώς στην άθλια Χρυσή Αυγή, δεν “γνωρίζουν” ότι το σχέδιο του ΔΝΤ, προϋπήρχε εδώ και καιρό και “έδεσε” με το πρόγραμμα Καλλικράτης, αλλά και με το νόμο ιθαγένειας. Προφανώς οι θεομπαίχτες της Χρυσής Αυγής, ξεχνάνε να μας πουν ότι με τα διάφορα μνημόνια οι Έλληνες σε λίγο καιρό θα χάσουν περιουσίες με το έτσι θέλω.
. Προφανώς, ξεχνάνε να μας πουν ότι ολόκληρη η τοπική αυτοδιοίκηση είναι περασμένη σε ένα μνημόνιο, που αγαπά λάθρο για συγκατοίκηση!!! Τώρα που η Ελλάδα, παραδίδεται στην ψύχρα στους δανειστές της, έρχεται η Χρυσή Αυγή να μας πει ότι “ εντάξει 4 φορές χρεοκοπήσαμε”!!!! Tώρα που οι Γερμανοί μας λένε να πουλήσουμε τα πάντα μέσω του Μογγολικού Δεσποτισμού, έρχεται η Χρυσή Αυγή, να μας πει ότι είναι άλλο πράγμα η λαθρομετανάστευση, και άλλο πράγμα η κρίση!! Αλήθεια, αυτά είναι τα μικρά "ανεξάρτητα" κόμματα;; Είναι κρίμα για την πατρίδα. Είναι κρίμα που μας κατάντησαν έτσι.Ζητώ συγγνώμη από κάποιους που κοιμούνται ακόμα όρθιοι! Ζητώ συγνώμη που ακόμα είμαι ΖΩΝΤΑΝΟΣ!Υ.Γ. Τελικά ο χρόνος τα φανερώνει όλα…Το ξεπούλημα της χώρας δεν παίζει ρολό για τα παιδιά της Χρυσής Αυγής………. ειδικά όταν πρόκειται για τους φίλους Γερμανούς!!!http://www.triklopodia.com/2012/04/apotheosi.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ