2013-05-08 18:15:31
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (10/05, 7μ.μ.), όπως τόνισε λίγη ώρα πριν πετάξει για Λονδίνο η αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε αρχικά για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θέλουμε να παίξουμε καλά τον ημιτελικό και εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες, πριν αρχίσει το ματς είναι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς κατά τη διάρκεια του ματς θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας.

Είναι ένα παιχνίδι μακριά από το ΣΕΦ, σε έδρες μακριά από το ΣΕΦ έχουμε παρουσιαστεί και εκεί σοβαροί και συγκεντρωμένοι, πλέον χωρίς πίεση να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε.

Θα πρέπει να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έμπειρο προπονητή με πολλά Final Four στο παλμαρέ τους όλοι τους. Μπορούν να το διαχειριστούν, είναι το φαβορί και για τον ημιτελικό και για όλη την Ευρωλίγκα.

Όσο για το εάν αισθάνεται δικαιωμένος: «Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, δεν υπάρχουν προσωπικές ερωτήσεις στον ομαδικό αθλητισμό. Εμείς είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, να μας κάνει όλους χαρούμενους αυτό και την προσπάθεια που έγινε. Εμένα τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο».

Τέλος για το πρόβλημα με τον Σερμαντίνι: «Ο Σερμαντίνι θα δούμε αύριο εάν θα μπορέσει να προπονηθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Compass for Velox: Cydia addons free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Compass for Velox: Cydia addons free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ