2013-05-12 18:18:14
Φωτογραφία για ''Τελειώνει'' από τη Σίτι ο Μαντσίνι
Τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι διανύει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός της εβδομάδας.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να αποτελέσει εντός της επόμενης εβδομάδας ο Ρόμπέρτο Μαντσίνι.

Το κλίμα στους "πολίτες" μετά τον χαμένο τελικό του FA Cup είναι πολύ βαρύ και ο Ιταλός θα είναι ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται ακόμα στο Λονδίνο, όπου διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου, κι ανάμεσά τους είναι και οι Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, πρόεδρος του συλλόγου, Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής, και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, αθλητικός διευθυντής. Άπαντες καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη ημέρα και την απόλυση του Μαντσίνι.

Σύμφωνα με τους "Times", οι οποίοι έβγαλαν αρχικά το θέμα, ο πρώην προπονητής της Ίντερ θα απολυθεί εντός της εβδομάδας, αλλά το goal.com εκτιμά πως ο Μαντσίνι μπορεί να έχει αποτελέσει παρελθόν και μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Οι Άγγλοι, πάντως, συνηθίζουν να απολύουν έναν προπονητή όταν η ομάδα τους τελειώνει τις υποχρεώσεις της, κάτι που θα συμβεί σε ακριβώς μία εβδομάδα (19/5).

Τέλος, πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σίτι σε περίπτωση απόλυσης του Μαντσίνι δεν είναι άλλο από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τα ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν πως είναι ήδη ο επόμενος τεχνικός της ομάδας του Μάντσεστερ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ