2013-05-13 16:31:05
Φωτογραφία για Δήμος Ορεστίδος - Πρόγραμμα δωρεάν εδαφολογικών αναλύσεων αγροτεμαχίων και φυλλοδιαγνωστικής
Ο Δήμος Ορεστίδος ενημερώνει τους παραγωγούς του ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εδαφολογίας Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού - Δήμητρα, θα εφαρμόσει και για το 2013 πρόγραμμα δωρεάν εδαφολογικών αναλύσεων αγροτεμαχίων και φυλλοδιαγνωστικής σε δυναμικές κυρίως καλλιέργειες.

Οι εδαφολογικές αναλύσεις των αγροτεμαχίων και η φυλλοδιαγνωστική των καλλιεργειών έχουν σκοπό την παροχή οδηγιών λίπανσης στους παραγωγούς, το οποίο συνεπάγεται την μείωση του κόστους παραγωγής, την βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και την προστασία του περιβάλλοντος από την άσκοπη χρήση λιπασμάτων.

Οι παραγωγοί που επιθυμούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής και τον αντίστοιχο πίνακα με τα προς ένταξη αγροτεμάχια και να τα υποβάλλουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013 (17-05-2013).


Η υποβολή των εντύπων συμμετοχής μπορεί επίσης να γίνει και με FAX (2467024460) ή ηλεκτρονικά στο email της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής HYPERLINK "mailto:[email protected]" [email protected]

Τα έντυπα της αίτησης συμμετοχής και του αντίστοιχου πίνακα με τα προς ένταξη αγροτεμάχια, είναι διαθέσιμα στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στο γραφείο του Γεωπόνου του Δήμου, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ορεστίδος HYPERLINK "http://www.argosorestiko.gr" www.argosorestiko.gr στο πεδίο “Ανακοινώσεις Αγροτικών Θεμάτων”.

Όσοι παραγωγοί αδυνατούν να συμπληρώσουν τα έντυπα συμμετοχής του προγράμματος, μπορούν να απευθύνονται στον Γεωπόνο του Δήμου προκειμένου να τους παρασχεθεί η σχετική βοήθεια (απαραίτητα στοιχεία για την συμπλήρωση των εντύπων συμμετοχής είναι η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. του παραγωγού καθώς και οι αριθμοί (είτε οι αρχικοί είτε τα χαρτογραφικά υπόβαθρα που χρησιμοποιούνται στο Ολοκληρωμένο) των προς ένταξη αγροτεμαχίων).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο Γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καστοριάς κ. Παναγιώτη Πετρίδη (τηλ. 24673 50348), είτε στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 24673 51327).

kostarazi24.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ