2013-05-14 19:22:53
Φωτογραφία για Και ο Γκούιν στη λίστα του Παναθηναϊκού
Ο Μιντάουγκας Κατελίνας δεν είναι ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού, αφού στην πρώτη θέση της λίστας φιγουράρει το όνομα του Αρ Τι Γκούιν. Διαβάστε λεπτομέρειες για τον πάουερ-φόργουορντ με το "δολοφονικό" σουτ.

Μετά τον Ρομέλ Κάρι οι "πράσινοι" ψάχνουν και μια λύση για τη θέση "4", έναν παίκτη που θα απειλεί από μακριά και θα μπορέσει δηλαδή να συμπληρώσει τον Τζέιμς Γκιστ. Στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη βρίσκεται το όνομα του Μιντάουγκας Κατελίνας, αλλά και αυτό του Αμερικανού Αρ Τι Γκουιν.

Ο Γκούιν είναι 31 ετών, έχει ύψος 2.08 και φημίζεται για το φονικό του σουτ ειδικά από το τρίποντο. Έχει αγωνιστεί στο Νιου Μέξικο και το Μπέιλορ και σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, την Τουρκία, τη Γαλλία και την Ουκρανία. Εκεί αγωνίζεται και φέτος έχοντας 14.8 πόντους με 41% από το τρίποντο. Ακόμη μετράει 6.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.


Πρόκειται για έναν παίκτη που βγάζει το... ψωμί του πίσω από τη γραμμή και είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος είχε σε ένα παιχνίδι 41 πόντους με 8/9 (!!!) απέναντι στην Ντνίπρο.

Το μοναδικό εμπόδιο είναι το συμβόλαιο που έχει με την ουκρανική ομάδα. Αν ξεπεραστεί αυτό τότε είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκού, αφού είναι φανερό ότι οι "πράσινοι" ψάχνουν έναν παίκτη που να απειλεί πρωτίστως από μακριά.

Μπαλσακόφ: "Γνωρίζουμε για τον Παναθηναϊκό"

Από εκεί και πέρα, ο μάνατζερ της Φέρρο, Έγκορ Μπαλσακόφ μίλησε στα "prasinanea.gr" και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον Γκουίν.

"Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκουίν, μας έχει ενημερώσει ο εκπρόσωπος του παίκτη. Το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει στο τέλος της σεζόν, οπότε ο Παναθηναϊκός δεν προσφέρει buy out όπως καταλαβαίνετε.

Ο παίκτης από την πλευρά του θέλει ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όμως εμείς του εξηγήσαμε ότι αν το ερχόμενο Σάββατο νικήσουμε και πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μείνει στην ομάδα μας και για την επόμενη αναμέτρηση" είπε ο μάνατζερ των Ουκρανών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ