2013-05-14 19:26:38
Φωτογραφία για Σενάρια για συμφωνία Μπόατενγκ-Φούλαμ
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "goal.com", η Φούλαμ συμφώνησε με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ ήταν επίσημος προσκεκλημένος της Φούλαμ το προηγουμένο διάστημα, με τον Γκανέζο κεντρικό μέσο να παρακολουθεί από το γήπεδο "Κρέιβεν Κότατζ" τον εντός έδρας αγώνα με τη Ρέντινγκ στις 4 Μαΐου.

Τότε που στον Ολυμπιακό περίμεναν τον παίκτη να επιστρέψει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι εκείνη την ημέρα, ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Μπόατενγκ με τη Φούλαμ, καθώς μαζί με τον παίκτη ταξίδεψαν στο Λονδίνο και οι μάνατζέρ του προκειμένου να υλοποιήσουν τη μεταγραφή

Παράλληλα, επισημαίνεται πως σύντομα η Φούλαμ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας και τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, όμως, εκκρεμούσε η δικαστική διαμάχη του ποδοσφαιριστή με την Ντνιέπρ.

Στο μεσοδιάστημα, ο Γκανέζος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για δύο ακόμα χρόνια. Ωστόσο, όταν δικαιώθηκε στο CAS, έπειτα από δυόμιση μήνες προπόνησης στον Ολυμπιακό, σηκώθηκε και έφυγε.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ