2013-05-15 06:15:18
Φωτογραφία για Ξόδεψε 1,7 εκατομμύρια ευρώ για 100 πλαστικές και τώρα άρχισε να αφαιρεί τα ενθέματα
"Εκτός από τα λεφτά που έχω ξοδέψει για τα σχολεία της κόρης μου και τις πλαστικές δεν έχω ξοδέψει πουθενά αλλού χρήματα στη ζωή μου". Έτρωγα φασόλια και τοστ για να κάνω οικονομία και δεν έχω πάει ποτέ διακοπές. Έχω κάνει τόσες πλαστικές επεμβάσεις που το πρόσωπό μου δεν κουνιέται πια. Δεν μπορώ να χαμογελάσω και δεν μπορώ να αναπνεύσω από τη μύτη. Αν δεν είχα κάνει ποτέ επέμβαση θα ήμουν ομορφότερη από ότι είμαι τώρα. Όρκίζομαι να μην ξανακάνω και άλλη πλαστική.

Αυτά έλεγε πριν λίγο καιρό η αγγλίδα Alicia Douvall που είναι γνωστή στην πατρίδα της για την εμμονή της με την πλαστική χειρουργική. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ για αλλαγές σε πρόσωπο και σε σώμα και οι επεμβάσεις που έχει κάνει φτάνουν τις 100!

Η Alicia μπορεί να ορκίστηκε στο τηλεοπτικό κοινό αποχή από την πλαστική χειρουργική, αλλά οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα την πρόδωσαν. Όπως αποκαλύπτουν τα σημάδια στο πρόσωπό της η Alicia ξάπλωσε για ακόμη μια φορά στο χειρουργικό τραπέζι και αυτή τη φορά όχι για να προσθέσει, αλλά για να αφαιρέσει τα ενθέματα.

Δείτε την Alicia πριν από τις πλαστικές.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ