2013-05-19 18:27:40
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πήρε σήμερα η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μας στο Spax Cup του Ενέπεταλ!

Σε εξαιρετική κατάσταση παραμένει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία μετά την ομάδα του Ενέπεταλ νίκησε (σήμερα Κυριακή) και την ολλανδική Τβέντε, με σκορ 3-0!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπερντ Στορκ συνέχισαν έτσι με νίκη στον θεσμό του Spax Cup, ενώ μετά το 0-0 της ομάδας του Ενέπεταλ με τη Σάλκε, στο άλλο παιχνίδι του 2ου Γκρουπ, έμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, έχοντας 6 βαθμούς. Ακολουθεί με 4 η Σάλκε, τρίτη η διοργανώτρια με 1 βαθμό και τελευταία η Τβέντε, η οποία δεν έχει ακόμη κανένα βαθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» οδεύουν ολοταχώς προς την τελική φάση, αν και η διαδικασία των ομίλων ολοκληρώνεται στις 18:00, με το ματς του Ολυμπιακού με τη Σάλκε.

Ο Διαμαντάκος άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 13’, ενώ ο Ιωαννίδης στο 39’ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε Βέργος στο 49’, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Αξιοσημείωτο για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είναι πως παραμένει η μοναδική στον όμιλό της που δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ!

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Λεάντρο, Σωτηράκος, Μ. Σιώπης (41’ Ψυχογιός), Βουτσιώτης, Γκίνο, Λύρας (43’ Δ. Σιώπης), Διαμαντάκος (46’ Πασαλίδης), Ιωαννίδης (48’ Βέργος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ