2013-05-19 21:28:27
Φωτογραφία για ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
Πάνω από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν λαϊκά δικαστήρια έξω από τη Τούμπα φωνάζοντας συνθήματα κατά της διοίκησης και των παικτών, ενώ χειροκροτήθηκαν οι Λίνο, Χακόμπο.

Το ότι υπήρξε αγανάκτηση του κόσμου φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βλέποντας το κάκιστο θέαμα της ομάδας τους, είχαν αρχίσει τις αποδοκιμασίες. Μετά όμως και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα οι αποδοκιμασίες έγιναν οργή και έξω από τη Τούμπα στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, προς όλους, διοίκηση και παίκτες.

Πάνω από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και φώναξαν συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, ζητώντας από τον Ιβάν Σαββίδη να... πάρει κεφάλια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως άφησαν στην απέξω την ΠΑΕ, καθώς φώναζαν «ΠΑΟΚ ολέ γαμ... η ΠΑΕ», ένα σύνθημα που προστέθηκε και στο πανό για πολιτικούς που υπήρξε και που δείχνει πως τα πράγματα μόνο καλά δεν είναι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν το «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ...», ενώ συνολικά οι περισσότεροι έλεγαν να μην μείνει κανείς και ο ιδιοκτήτης να φτιάξει μια νέα ομάδα.


Ο Λίνο πήγε να βγει μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του. Νομίζοντας πως είναι όλοι οι παίκτες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν τις αποδοκιμασίες, αλλά μόλις είδαν ότι ήταν ο Λίνο τον αποθέωσαν, όπως και τον Χακόμπο.

Μπράβο σε Χριστοβασίλη

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τα είχαν με την δικιά τους ομάδα και δεν θέλησαν να βρουν εξιλαστήρια θύματα, κάτι που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στα "μπράβο" που είπαν στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη. Όταν ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ της Ηπείρου» πήγε να μπει στα αποδυτήρια, αποθεώθηκε με τους Θεσσαλονικείς να μην σταματούν να του λένε μπράβο για την ομάδα που έχει καταφέρει να φτιάξει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ