2013-05-24 01:43:12
Φωτογραφία για «Αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη»!
Στον Νίκο Γκάλη αφιέρωσε τη νίκη του ΑΡΗ επί του Πανιωνίου ο κ.Βαγγέλης Αγγέλου ενώ τόνισε ότι η ομάδα είναι απολύτως έτοιμη να διεκδικίσει στα ίσα το τρίτο παιχνίδι και παράλληλα τη πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Είναι ομαδική και αθλητική πρόκληση για μας να παίζουμε απέναντι στον Πανιώνιο.

Τόσο στο γήπεδο, όσο και προπονητικά, καθώς υπάρχει ευγενής προπονητική άμιλλα, δίνεται με αυτά τα παιχνίδια καινούργιο ενδιαφέρον στο μπάσκετ, που το χρειάζεται μετά από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Το είχα πει ότι αυτή η σειρά στις δύο νίκες, είναι ένα παιχνίδι που θα πάει παράταση. Φτάσαμε στα ίσια και πάμε για το τρίτο ματς. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη!

Η ‘αύρα’ του και αυτό που συνέβη στους παίκτες στη μεγάλη εκδήλωση, έδωσε οντότητα να καταλάβουν τί φανέλα φοράνε. Πριν, ήταν ένα γιλέκο που δε μπορούσαν να ξεκολλήσουν από πάνω τους.


Ευχαριστώ τους παίκτες, γιατί χάσαμε τον ρυθμό μας μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάναμε επτά λάθη, κυρίως από Μποχωρίδη και Σαρικόπουλο, που έχουν χάσει τον ρυθμό τους.

Ο πρώτος από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Εφήβων, ο δεύτερος από τραυματισμό.

Στο ροτέισον μας στοίχισαν αυτά τα λάθη. Συνεχίζουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το Σάββατο.

Αυτά τα ματς είναι τελείως διαφορετικά. Παίζουν πολλά ρόλο, σε τι ψυχολογικό μομέντουμ θα βρεθείς, πολλές λεπτομέρειες έχουν ρόλο.

Σήμερα, είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον Χαντ, τους Ασημακόπουλο και Βεζένκοφ με προβλήματα στους προσαγωγούς, τον Σαρικόπουλο. Η ομάδα στηρίζεται στο "βάθος" και στο "μέταλλο".

Περιμένουμε δυνατό Πανιώνιο και, όπως είπα, αθλητικά είναι πρόκληση. Ευχάριστο στην αναμόδηση του ΑΡΗ να ‘γαλουχείται’ μέσα από τέτοια ματς. Ο Πανιώνιος συμβάλλει σε αυτό με την καλή ομάδα που έχει.

Ο Γιάννης είναι ένας από τους μετρ της τακτικής. Ξέρει τη χημεία μας, διάλεξε μία άμυνα να μας κόψει τα σουτ και να πάμε στις διεισδύσεις. Στην ‘έκρηξη’ και την ταχύτητα υστερούμε, δίνουμε μάχη να καλύψουμε το ντεσαβαντάζ. Υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες.

Στο ΝΒΑ, στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν για την ιστορία. Που είσαι, σε ποια ομάδα, που τη βρίσκεις, τι ζητάνε. Η "βάρκα" του ΑΡΗ μπήκε σε ταραγμένα νερά.

Μέσα από αγωνιώδη προσπάθεια ήρθε αυτή η εκδήλωση κι έδωσε στους παίκτες αυτό που μπορούσε να δώσει ένας μόνο άνθρωπος.

Ήταν ευλογημένη η στιγμή που ήρθε, η ομάδα κέρδισε πολλά.

Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη. Το θέμα είναι ότι όποιοι είναι, πρέπει να παίξουν. Χάσαμε τέσσερις κατοχές στο δεύτερο δεκάλεπτο με τα λάθη, το ‘λάθος’ στο τρίποντο του Κις που τον άφησε ο Δήμας και το αντίστοιχο του Ασημακόπουλου που άφησε τον Γιάνκοβιτς, είναι στοιχεία που προσέχουμε. Είμαστε πίσω σε ταχύτητα και αντίδραση».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ