2013-05-24 17:18:05
Φωτογραφία για Προφυλακίστηκε ο «πιστολέρο» της οδού Μιλάτου
Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο "πιστολέρο" της οδού Μιλάτου, που στις αρχές Μαΐου πυροβόλησε, κυνηγώντας έναν 24χρονο, τραυματίζοντας μια περαστική κοπέλα.

Ο 53χρονος προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα κι ανακριτή, ενώ κατά την απολογία του, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε, ωστόσο τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό σε κανένα - ούτε στον 24χρονο, ούτε στην κοπέλα.

Ισχυρίστηκε ότι με τον 24χρονο είχε διαπληκτιστεί παλιότερα, αλλά για άσχετο λόγο, με το μαγαζί όπου έγινε ο πρώτος διαπληκτισμός ή τον ιδιοκτήτη του να μην εμπλέκονται. Σύμφωνα με όσα είπε ο 53χρονος, τα ξημερώματα της 2ας Μαΐου, μαζί με ένα φίλο του προχωρούσε προς την οδό Μιλάτου, στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ο 24χρονος τους είδε. Ο νεαρός, σύμφωνα με την εκτίμηση του 53χρονου, θεώρησε ότι τους είχε καλέσει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και τους επιτέθηκε.

Ο 53χρονος ισχυρίστηκε ότι έβγαλε το όπλο προκειμένου να εκφοβίσει τον 24χρονο και να σταματήσει τη, σε βάρος τους, επίθεση. Πυροβόλησε, όπως είπε, δύο φορές, αλλά στο έδαφος, μακριά από τα πόδια του νεαρού, ενώ όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε καν ότι υπήρχε εκεί και η κοπέλα! Δεν κατάλαβε, μάλιστα, ότι τραυματίστηκε, κάτι το οποίο έμαθε αργότερα. Ο 53χρονος ζήτησε συγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της για το συμβάν.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ