2013-05-24 17:32:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Oμάδα νεαρών Ρομά αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μονοκατοικία στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου
Το θράσος των διαρρηκτών δεν έχει πια όρια. Μέρα μεσημέρι τετραμελής σπείρα πολύ νεαρής ηλικίας από 14 έως 18 ετών (ο ένας έκανε τον τσιλιαδόρο) πιθανόν Ρομά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιχείρησαν να διαρρήξουν διώροφη κατοικία επί της οδού Γεωργίου Ολυμπίου, πίσω από τα Ψηλαλώνια, στο κέντρο της Πάτρας, την Τετάρτη 22 Μαίου 2013 στις 4.30 περίπου το απόγευμα.

Ωστόσο δεν στάθηκαν «τυχεροί» καθώς εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του ο ιδιοκτήτης και έτσι η ομάδα των επίδοξων διαρρηκτών τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις της σπείρας προσπάθησαν να εισέλθουν στην μονοκατοικία από το πίσω μέρος, την αυλή και προφανώς με κάποιο ειδικό εργαλείο έκαναν μία στρογγυλή τρύπα στην ξύλινη πόρτα, απ’ όπου και θα έμπαιναν μέσα στο σπίτι.

Οι γείτονες άκουσαν μεν τους περίεργους θορύβους και είδαν και τον τσιλιαδόρο που έστεκε επί της Γ. Ολυμπίου ωστόσο δεν αντιλήφθησαν τι συνέβαινε ώστε να ειδοποιήσουν εγκαίρως της αστυνομία.

Το συμβάν δείχνει ότι πολλές ομάδες κακοποιών – διαρρηκτών έχουν πλέον αποθρασυνθεί και «χτυπάνε» μέρα μεσημέρι παρακολουθώντας τα θύματα τους πότε φεύγουν από το σπίτι τους.

Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης πέρα από το σοκ που έζησε να αντικρίσει τους δράστες, ήταν τυχερός στην ατυχία του μιας και οι νεαροί Ρομά δεν πρόλαβαν να πάρουν κάτι από το σπίτι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ειδοποιήθηκε πάντως η αστυνομία που πήρε αποτυπώματα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ