2013-05-24 17:44:12
Φωτογραφία για ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ CAMPS ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα καλοκαιρινά καμπ του Ολυμπιακού υπάρχουν αιτήσεις για τη συμμετοχή παιδιών απ’ όλο τον κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν συγκεκριμένα παιδιά που συμμετέχουν από την Αμερική και δεν είναι η μοναδική χώρα του εξωτερικού, αφού έχουν υπάρξει παιδιά τα οποία έχουν λάβει μέρος στα καμπ, από Αυστραλία, Κύπρο, Γαλλία και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" και φέτος το ίδιο θα συμβεί!

Γεγονός που ικανοποιεί βέβαια τους πάντες, αφού αποδεικνύεται έτσι πως υπάρχει μεγάλη απήχηση και από τον κόσμο για τη διεξαγωγή των καλοκαιρινών καμπ των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα και φέτος υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στα καμπ από πιτσιρικάδες που συμμετέχουν ήδη σε σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αθήνα αλλά και στην Επαρχία. Ένας μεγάλος αριθμός των παιδιών που θα είναι στο Ρέντη στις δύο περιόδους των καμπ (17-21 και 24-28 Ιουνίου) θα προέρχεται από τις σχολές που έχει ιδρύσει ο Θρύλος και έχει «απλώσει» παντού τα... δίχτυα του με το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SettingsVelox: Cydia addons new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SettingsVelox: Cydia addons new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ