2013-05-28 12:01:04
Φωτογραφία για Φάκελος με «ύποπτη» σκόνη και απειλές για Ναπολιτάνο και Μπερλουσκόνι
«Ύποπτη» λευκή σκόνη και απειλές προς τον πρόεδρο της Ιταλίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο και τον πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι περιείχε ο φάκελος που στάλθηκε στα γραφεία της Ιταλικής εφημερίδας Κοριέρε ντέλα Σέρα στο Μιλάνο.

Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών, ο οποίος ανέφερε πως άλλος ένας φάκελος, που περιείχε μια γκρίζα ουσία, στάλθηκε στα γραφεία της εφημερίδας Ιλ Τζιορνάλε ( ανήκει στην οικογένεια του Μπερλουσκόνι).

Ειδικότερα, στο φάκελο που παρέλαβε η Κοριέρε υπήρχε ένα μήνυμα που έγραφε: «Ο Μπερλουσκόνι και ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο θα σκοτωθούν. Προδότης της πατρίδας».

Το μήνυμα έφερε την υπογραφή: «Ένοπλη Ομάδα για την Υπεράσπιση του Λαού».

Παράλληλα, η εφημερίδα της οικογένειας Μπερλουσκόνι, χωρίς να αναφερθεί σε απειλές ανακοίνωσε ότι μετά το άνοιγμα του ύποπτου φακέλου στα γραφεία της, έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές Απριλίου ένα παγιδευμένο δέμα είχε σταλεί στα γραφεία της εφημερίδας Λα Στάμπα στο Τορίνο, αλλά δεν εξερράγη επειδή ο πυροκροτητής ήταν ελαττωματικός.

directnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ