2012-04-04 18:34:19
Φωτογραφία για Η Κυπριακή Κυβέρνηση θα στηρίξει τις τράπεζες
Τη θέση της Κυβέρνησης για στήριξη των κυπριακών τραπεζών σε συνεργασία με την Κεντρική Τράπεζα, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλής σε συνάντηση... που είχε με επικεφαλής και εκπροσώπους των κυπριακών εμπορικών τραπεζών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση (την οποία μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων), στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Ανδρέας Ηλιάδης, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Μάκης Κεραυνός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας, Χρίστος Στυλιανίδης και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών Μιχάλης Καμμάς.

Στη συνάντηση, ο Υπουργός Οικονομικών επανέλαβε τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη του στον τραπεζικό τομέα και τόνισε τη θέση της Κυβέρνησης για στήριξη των κυπριακών τραπεζών σε συνεργασία με την Κεντρική Τράπεζα στα πλαίσια που θέτει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Από πλευράς τους, προστίθεται στην ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι των εμπορικών τραπεζών διαβεβαίωσαν τον Υπουργό, ότι θα στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, τόσο για την στήριξη των κυπριακών τραπεζών όσο και για την ενίσχυση της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας και τη χρηματοδότηση του δημόσιου τομέα.

greekfinanceforum.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ