2013-05-30 22:55:14
Φωτογραφία για ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2013: Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ ολοκλήρωσαν τη δεύτερη ημέρα αναγνωρίσεων του αγώνα
Οι κορυφαίοι οδηγοί του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ ολοκλήρωσαν τη δεύτερη ημέρα αναγνωρίσεων του αγώνα. Το πρόγραμμα για τους οδηγούς 1ης και 2ης προτεραιότητας περιλάμβανε το πέρασμα από τέσσερις ειδικές διαδρομές (Κλένια-Μυκήνες, Γυμνό, Κεφαλάρι και Ζήρεια). Τα πληρώματα δήλωσαν ότι αυτές οι ε.δ. τους φάνηκαν πιο σκληρές σε σχέση με αυτές της Κορίνθου, ενώ χαρακτήρισαν τη Ζήρεια ως πάρα πολύ γρήγορη!

 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos

«Οι ειδικές ήταν καλές, ήταν πιο κατεστραμμένες από τις χθεσινές. Κάποια σημεία είναι πολύ σκληρά, αλλά όλα καλά».

 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas

«Για μένα το Σάββατο θα είναι η σκληρότερη μέρα του ράλλυ, γιατί οι ειδικές είναι πολύ σκληρές. Η Παρασκευή και η Κυριακή είναι σκληρές, αλλά όχι τόσο».

 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka

«Οι ειδικές είναι καλές. Όλες οι ημέρες είναι καλές, θα δούμε…».


 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni

«Οι σημερινές ειδικές ήταν ωραίες. Η τελευταία (Ζήρεια) είναι πολύ καλή, αλλά γενικά οι σημερινές ειδικές είναι σκληρότερες από τις χθεσινές».

 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka

«Τώρα έχουμε δει όλες τις ειδικές, κάποιες είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' τις υπόλοιπες. Μου αρέσει η Ζήρεια, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο Ράλλυ Ακρόπολις».

 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko

«Οι ειδικές ήταν σκληρότερες από τις χθεσινές, αλλά γενικά δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο να σημειώσω».

 AL QASSIMI Khalid – MARTIN

«Η τελευταία ειδική (Ζήρεια) είναι πολύ γρήγορη. Οι ειδικές είναι σκληρές και τα αξιόπιστα αυτοκίνητα θα τερματίσουν. Οι πρώτες τρεις ειδικές είναι πολύ σκληρές».

 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas

«Οι ειδικές ήταν καλές, νομίζω πιο σκληρές από πέρσι, αλλά είναι ωραίες και δύσκολες για τα αυτοκίνητα και τα ελαστικά».
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ