2013-05-30 22:57:04
Φωτογραφία για ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥΣ
Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τους Κώστα Χριστοφιδέλη και Γιώργο Στεφάνου, η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει για την τρεμπλούχο ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι η παραμονή του Τζορτζ Παπαδόπουλου.

Σε ταχύτατους ρυθμούς κινούνται τα πάντα στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου! Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τους Κώστα Χριστοφιδέλη και Γιώργο Στεφάνου κρατώντας στο ρόστερ τους, δύο από τις σημαντικότερες «κολώνες» της ξέφρενης φετινής πορείας προς την κατάκτηση του τρεμπλ!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η μοναδική σημαντική εκκρεμότητα, που αφορά την διαμόρφωση του έμψυχου υλικού, που θα παρουσιαστεί την επόμενη απαιτητική σεζόν, αποτελεί αυτή του τρίτου κεντρικού. Μετά την παραμονή των Μίλαν Γιούρισιτς και Νίκου Σμαραγδή, το βάρος έχει πέσει στην παραμονή του ομογενούς κεντρικού Τζορτζ Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε καλή σεζόν και όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, βοήθησε τα μέγιστα τον Θρύλο προς την κατάκτηση των τριών φετινών εγχώριων τίτλων.

Οι προκαταρκτικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο και η γενικότερη αίσθηση που επικρατεί, είναι ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Παπαδόπουλος να κλείσει το ντεμαράζ των ανανεώσεων
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ