2013-05-31 00:25:30
Φωτογραφία για Χαιρετισμός Απόστολου Παπαπαρίση, προέδρου ΕΑΑΣ Λάρισας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Αγαπητά μέλη των οικογενειών μας             Σήμερα η Λάρισα μίλησε, βροντοφώναξε, έστειλε το μήνυμα παντού, …και πρέπει κάποιοι να το λάβουν πολύ στα σοβαρά. Ως ένα σώμα, μια ψυχή, στο πλευρό του ελληνικού Λαού, που διεκδικεί το δικαίωμα της επιβίωσης και της αξιοπρέπειάς, με τους συναδέλφους μας, από τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Πιερία, την Άρτα, την Καβάλα, τη Φθιώτιδα, την Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, την Ημαθία, τα Γρεβενά, την Κρήτη… δίνουμε βροντερό παρών, προτάσσουμε τα στήθη μας ως αδιαπέραστη ασπίδα, ενάντια σε κάθε άδικο χτύπημα. Σήμερα βγήκαμε στους δρόμους γιατί μας πνίγει η ΑΔΙΚΙΑ και όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον! Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στην Πατρίδα μας, στην αξιοπρέπεια μας!

                        Δεν ήταν αδικία που όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης το ειδικό μισθολόγιο το κατάντησαν φτωχολόγιο;


                        Δεν ήταν αδικία που οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις άρχισαν πρώτα από εμάς;

                        Δεν ήταν αδικία οι εφευρέσεις των ηλικιακών κριτηρίων και του τρόπου αποστρατείας;

                        Δεν ήταν αδικία οι διπλές και τριπλές περικοπές;

                        Δεν ήταν αδικία το υποτιθέμενο λάθος του ΓΛΚ;

                        Δεν είναι αδικία να μη δικαιούνται το παραμεθόριο επίδομα μόνον οι εν ενεργεία συνάδελφοι μας;

        Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Αγαπητά μέλη των οικογενειών μας…

            Η συγκέντρωση μας τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε λυσσαλέα επίθεση μέσω του διαδικτύου, έμμεσα και άμεσα, ένθεν κακείθεν. Δυστυχώς και από συναδέλφους μας. Την απάντηση την πήραν σήμερα. Λαός, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, εν ενεργεία και απόστρατοι, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!! Εύχομαι και ελπίζω να καταλάβουν το λάθος τους. Αν όχι, αν συνεχίσουν, αγνοήστε τους. Είναι το χθες. Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες του διχασμού. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και αυτοί επενδύουν στην αποτυχία μας. Κανείς τους δε μας θέλει ενωμένους. Μας φοβούνται. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

            Κυρίες και Κύριοι,

            Προερχόμαστε από τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας και είμαστε περήφανοι γι αυτό. Ουδέποτε ζητήσαμε προνόμια και εξαιρέσεις. Ποτέ δε βάλαμε το συντεχνιακό ή το προσωπικό μας συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής Κοινωνίας. Ίσως γι αυτό έχουμε υποστεί τέτοιας κλίμακας διωγμό από τις Κυβερνήσεις των τελευταίων 3 ετών. Απαιτούμε ισοπολιτεία, ισονομία, δικαιοσύνη. Και δικαιοσύνη είναι η δίκαιη κατανομή της αδικίας.

        Τελειώνοντας,

            Και αφού σας ευχαριστήσουμε για τη συγκινητική παρουσία σας, σας δηλώνουμε ότι  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να αγωνιστούμε, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο, ενάντια στις δυνάμεις που επιβουλεύονται την Εθνική μας κυριαρχία, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, την αποτελεσματικότητα των Σωμάτων Ασφαλείας, την αξιοπρέπεια τη δική μας και των παιδιών μας. Το νέο μισθολόγιο, είναι για εμάς το δικό μας Casus Belli.

            Σας καλώ να αναφωνήσουμε:

ΖΗΤΩ οι Ένοπλες Δυνάμεις!

ΖΗΤΩ τα Σώματα Ασφαλείας!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ