2013-06-02 17:31:26
Φωτογραφία για Νέες υπηρεσίες Suzuki After Sales από την Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.
Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. δίνει τη δυνατότητα δωρεάν ανανέωσης της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance για όλα τα μοντέλα της εταιρείας, ανεξαρτήτως έτους πρώτης κυκλοφορίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος είναι να επικοινωνήσει με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή..

Suzuki και να πραγματοποιήσει ένα service. Αυτομάτως θα αποκτήσει το δικαίωμα δωρεάν για ένα έτος στις υπηρεσίες Suzuki Assistance.

Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance περιλαμβάνει: Επί τόπου επισκευή από το κινητό συνεργείο μας σε περίπτωση που είναι δυνατό και αν παραστεί ανάγκη, ρυμούλκηση του οχήματος σε προορισμό της επιλογής σας, έξοδα διανυκτέρευσης, μεταφορά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, έξοδα μεταφοράς και επαναπατρισμού του οχήματος από το εξωτερικό. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μάλιστα περιλαμβάνει και όχημα αντικατάστασης.

Παράλληλα, κάθε νέος κάτοχος Suzuki, εκτός από τα 3 έτη εργοστασιακής εγγύησης, μπορεί να απολαμβάνει χωρίς επιπλέον χρέωση, 2ετή επέκταση εγγύησης. Έτσι οι ιδιοκτήτες νέων Suzuki εξασφαλίζονται από συνολικά 5 έτη γραπτής εγγύησης. Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι Suzuki που αγόρασαν το αυτοκίνητό τους μέσα στην προηγούμενη τριετία έχουν τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησής τους κατά 2 έτη με πολύ χαμηλό κόστος.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ