2013-06-02 23:47:30
Φωτογραφία για Χωρίς Περπέρογλου και Λο στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Α-1 μπάσκετ
Να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση στον τελικό από το απόγευμα της Δευτέρας (16.30 – ΕΤ1) θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενείται στο Ρέθυμνο από την τοπική ομάδα.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους τους στην Κρήτη με αφορμή την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και το απόγευμα της Δευτέρας το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου θα είναι κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας θα παρατάξει την ομάδα του με 11 παίκτες, αφού δεν θέλησε να υποβάλλει σε ταλαιπωρία ταξιδιού τόσο τον Στράτο Περπέρογλου, όσο και τον Εϊσι Λο.

Ο πρώτος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο σε έναν ύπουλο τραυματισμό που μπορεί να μην του επιτρέψει να είναι καν έτοιμος 100% για τους τελικούς (!) ενώ ο Λο, απλά εξαντλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και από την Τρίτη αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Οι Ρεθυμνιώτες ενώ στην άκρη του μυαλού τους έχουν τους αγώνες για την 3η θέση με τον Πανιώνιο (είναι σχεδόν αδύνατον να αποκλειστούν οι «αιώνιοι» από τους τελικούς, ιδιαίτερα μετά το 2-0 υπέρ τους στα πρώτα ματς) θέλουν να γιορτάσουν με τον κόσμο τους τη Δευτέρα για μια υπέροχη χρονιά.


Απλά τα χάλασε λίγο ο Πέτγουεϊ, που ήδη η σκέψη του «πετάει» αλλού:

«Όπου και να καταλήξω την επόμενη χρονιά θα εκπλαγούν με εμένα γιατί δεν είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι τώρα. Δώστε μου τις συνθήκες και θα κάνω μεγάλα πράγματα.

Είμαι έτοιμος να το δείξω στον κόσμο. Δεν καταλαβαίνω πώς μια ομάδα είναι δυνατό να περιμένει το μέγιστο από εσένα όταν παράλληλα έχεις να ασχοληθείς με τόσα εξωγηπεδικά θέματα.

Βάλτε με κάπου που μπορώ να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και αυτό είναι» έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρηση του από την κρητική ομάδα.
ΤΑ ΝΕΑ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ