2013-06-04 13:04:03
Φωτογραφία για Συμφώνησε με Ρόβα
Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά πιθανότατα από τη νέα σεζόν ο Βασίλης Ρόβας. Η «Ένωση» φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και δεν αποκλείεται η απόκτησή του να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Αυτό που απομένει είναι η συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα, προκειμένου ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Αντίθετα, δυσκολεύει η περίπτωση της παραμονής του Γιώργου Κουτρουμπή.

Αν και ο Τραϊανός Δέλλας θα ήθελε να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε.

Η ΑΕΚ του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που ξεκινούν από τις 30.000 ευρώ και θα αυξάνονται κλιμακωτά, αλλά οι προτάσεις που φέρεται να έχει από άλλες ομάδες της Superleague αφήνουν την «Ένωση» στην... αναμονή.

Για αύριο είναι προγραμματισμένο και το ραντεβού με τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Αρκούδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους στην ομάδα.

Τέλος, όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Νοτιά ώστε οι παίκτες να συνεχίσουν να προπονούνται για άλλον έναν χρόνο τουλάχιστον στα Σπάτα.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ