2013-06-06 13:04:04
Φωτογραφία για Υποβαθμίζεται ο Λιμενικός Σταθμός Αβδήρων σε Λιμενικό Τμήμα!
Λουκέτο στον Λιμενικό Σταθμό Μαρώνειας στην Κομοτηνή – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι Την υποβάθμιση των Λιμενικών Σταθμών της Θράκης καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικών Σταθμών Θράκης, στηλιτεύοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και ζητώντας από τους πολιτικούς φορείς της περιοχής να πάρουν θέση και να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης, μπαίνει λουκέτο στον Λιμενικό Σταθμό της Μαρώνειας στην Κομοτηνή, ενώ παράλληλα οι Λ.Σ. Φαναρίου και Αβδήρων σε Κομοτηνή και Ξάνθη αντίστοιχα υποβαθμίζονται σε Λιμενικά Τμήματα.

«Παρά τη μέγιστη γεωστρατηγική σημασία της Θράκης και του εξ’ αυτής φόρτου που καλούνται να ανταπεξέλθουν οι Λιμενικές Αρχές Θράκης, επιχειρείται από την κεντρική εξουσία, στο όνομα της εξοικονόμησης πόρων, η αναίτια απομείωση κάθε αισθήματος Ασφάλειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη» αναφέρουν σε ανακοίνωσή της η Ε.Π.Σ.Λ.Θ
. τονίζοντας παράλληλα πως «παρά την γεωγραφική και πληθυσμιακή κατανομή, βάση του οποίου ιδρύθηκαν, καταργείται ο Λιμενικός Σταθμός Μαρώνειας και υποβιβάζονται οι Λιμενικοί Σταθμοί Φαναρίου και Αβδήρων σε Λιμενικά Τμήματα. Τόσο η δυνατότητα επιτήρησης – φύλαξης της ευρύτερης περιοχής όσο και η δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών πλήττεται καίρια».

Μάλιστα οι εργαζόμενοι ζητούν άμεσα απ’ όλους τους φορείς της Θράκης να αναλάβουν πρωτοβουλίες, σημειώνοντας πως «λόγω των ανωτέρω καλούμε όλους τους φορείς της Θράκης και κυρίως τους πολίτες, που πλήττονται πρώτιστα, να συμβάλουν ενεργά και αποφασιστικά στις προσπάθειες που επιχειρούμε για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Υπηρεσιών της Θράκης καθώς δεν γίνονται εκπτώσεις και οικονομία στην Ασφάλεια των Πολιτών και της Περιοχής μας».
ThrakiToday
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ