2012-04-05 11:51:49
Φωτογραφία για Ο Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες
Είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία της Ευρωλίγκας και δεν έχει το παραμικρό κόμπλεξ να βγάλει το καπέλο του στον ομόλογό του, του Παναθηναϊκού.

Ο Σιμόν Μιζράχι με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» τόνισε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες στην Ευρώπη. «Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες στην Ευρώπη» είπε ορθά, κοφτά και... ξεκάθαρα ο πρόεδρος της Μακάμπι και συνέχισε: «Αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φτιάξει μία απίστευττη ομάδα με αμέτρητες επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ δεν μοιάζει να τον αγγίζει η κρίση. Ακόμα και τώρα που στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά συνεχίζει και κρατάει την ομάδα του σε πολύ υψηλά επίπεδα. Συνεχίζοντας, ουσιαστικά, να κάνει ότι έκανε όλα τα προηγούμενα 30 χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του
. Είναι πολύ καλός μου φίλος».Ο πρόεδρος της Μακάμπι μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πιστεύω ότι θα μπροούσαμε να είχαμε πάρει ένα ακόμα παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πήρε την νίκη στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης, κάνοντας το 2-2 στην μεταξύ μας σειρά. Τώρα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Η σειρά μας με τον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι η μόνη που έφτασε στα 5 ματς».Ο έμπειρος παράγοντας δεν θα μπορούσε να μην ααφερθεί και στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω πολύ καλά ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε στον στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι θια είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα ενώ και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ «καυτή» για εμάς. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε την ώρα του αγώνα».«Θα το σκέφτομαι μέχρι να μπω στα αποδυτήρια»Τέλος ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Ισραήλ, αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί τι θα πει στους παίκτες του πριν από το τζάμπολ της αποψινής αναμέτρησης: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα πω στους παίκτες της ομάδας μου πριν από το ματς. Είναι κάτι το οποίο θα το σκέφτομαι μέχρι την στιγμή που θα μπούμε στα αποδυτήρια για τελευταία φορά. Θα το σκεφτώ καλά και μπορεί να το μάθετε μετά».
onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδυνάτισε η Christina Aguilera
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αδυνάτισε η Christina Aguilera
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ