2012-04-05 12:47:51
Φωτογραφία για Διαβάστε τι δήλωσε η κόρη του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα!
 Μιλώντας στα Νέα η κόρη του 77χρονου συνταξιούχου, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, είπε: «Το περιεχόμενο του σημειώματος είναι η φωνή του πατέρα μου, το πολιτικό περιεχόμενο της πράξης του».

Στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του 77χρονου και είχε ως παραλήπτη την κόρη του, ο αυτόχειρας «μίλησε» εκφράζοντας τους φόβους και τις αγωνίες πολλων συμπολιτών του, που έχουν «γονατίσει» από τα οικονομικά μέτρα και την κρίση.

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον  (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή» έγραψε ο 77χρονος αυτόχειρας.Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Ελληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.

Πιστεύω, πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στο Μουσολίνι (πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου)», έγραψε.

«Αυτοκτονώ, για να μην αφήσω χρέη στο παιδί μου», ήταν οι τελευταίες του λέξεις, πριν τραβήξει τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ