2013-06-13 13:47:03
Φωτογραφία για ΔΥΟ... «ΚΑΥΤΑ» ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΚΟΥΑΪΝ! (VIDEOS & PHOTOS)
Αποβλήθηκε στον αγώνα Αργεντινή - Κολομβία και βρήκε παρηγοριά σε δύο... αγκαλιές, της Κλαούντια και της Φλορένθιας! Aυτά είναι τα δύο μοντέλα όπου ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν βγήκε μαζί τους σε κλαμπ του Μπουένος Άιρες για να... ξεχάσει την αποβολή του στο ματς με την Κολομβία!

Το club λέγεται το «Porto Soho» και ο Ιγκουαΐν ήταν στα VIP μαζί με τις δυο αιθαίριες υπάρξεις! Αφού ήπιαν τα ποτάκια τους, έφυγαν και οι τρεις μαζί με την συνέχεια να είναι άγνωστη.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κολομβία στο "Μονουμεντάλ" καθώς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή μόλις στο 28' και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό για να του... ρίξει το ηθικό, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να απολαμβάνει λίγες ώρες αργότερα των δυο κοριτσιών.

Αμφότερες έχουν γίνει διάσημες στην πατρίδα τους μέσα από τη συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό ριάλιτι "Big Brother", με την φήμη της Σιαρντόνε να έχει εκτοξευτεί πάντως εδώ και καιρό ύστερα από τη φημολογούμενη μυστική σχέση της με τον Λιονέλ Μέσι και το love story με τον Κάρλος Τέβες.

Απολαύστε τα δυο κορίτσια στα βίντεο και τις φωτογραφίες...
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ