2013-06-13 20:46:04
Φωτογραφία για Ποδοσφαιρικός Αγώνας του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στo πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών
Στo πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, πρόγραμμα απεξάρτησης για χρήστες ναρκωτικών ουσιών, σε συνεργασία με... το Δήμο Ηρακλείου Αττικής συνδιοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανοιχτού Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ – Παλαιμάχων Δήμου Ηρακλείου Αττικής, την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 και ώρα 20.00.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την τοπική κοινωνία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στις οικογένειές τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού (Φυλής 217, Αθήνα) 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης (3ης Σεπτεμβρίου 176, Αθήνα) 210 86 12 604.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ