2013-06-14 11:21:04
Φωτογραφία για Αντίδραση της ΝΔ για την απεργία των δημοσιογράφων
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απόφαση της ΠΟΕΣΥ και των υπόλοιπων δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση της απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Στη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος γίνεται λογος για «καθοδηγούμενους συνδικαλιστές δημοσιογράφους», οι οποίοι, όπως τονίζεται, «επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους».

«Η σημερινή ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ένα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους “φιμωμένους” από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Με τους συνδικαλιστές δημοσιογράφους τα έβαλε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης τονίζοντας πως η συντεχνία τους συνεδρίασε παρουσία των κ.κ. Στρατούλη και Λαφαζάνη.

«Είναι τεράστια τιμή για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να είναι απέναντί του η συντεχνία των συνδικαλιστών «δημοσιογράφων» που συνεδρίασαν απόψε παρουσία των κ.κ. Στρατούλη και Λαφαζάνη. Προφανής ο πανικός τους, τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπά τα προνόμια των εκλεκτών συναδέρφων τους», εγραψε χθες ο κ. Μουρούτης.

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ