2013-06-17 11:57:46
Φωτογραφία για Άνεργοι οι πρώην υπουργοί του ΓΑΠ...!!~!
Σαν ένας απρόβλεπτος πολιτικός Αρμαγεδδών,  που ισοπέδωσε ανερχόμενες καριέρες, ακύρωσε ηγετικές φιλοδοξίες και ανέτρεψε βολικές συνθήκες επιβίωσης προσώπων στη σφαίρα του δημοσίου βίου της χώρας, 

λειτούργησε η υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως διαβάζουμε στα Παραπολιτικά, η συντριπτική πλειονότητα των κεντρικών πρωταγωνιστών, που ανήλθαν στην εξουσία το 2009 με τα εύηχα συνθήματα "Γιώργο, άλλαξέ τα όλα" και "Λεφτά υπάρχουν", βρίσκεται πλέον στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας, καθώς η οργισμένη εκλογική βάση δεν συγχώρησε την προσχώρηση της χώρας στις επιταγές της τρόικας και τους κατέστησε θύματα στη νεοελληνική διασκευή του "Έγκλημα και Τιμωρία" του Ντοστογιέφσκι.

Γ. Παπακωνσταντίνου: Ζει με το μισθό της συζύγου του

Το πιο τραγικό πρόσωπο των κυβερνήσεων του Γ. Παπανδρέου είναι ο πρώην τσάρος της οικονομίας,


Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν χρέωθηκε μόνο την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, αλλά βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης για τους χειρισμούς του στη λίστα Λαγκάρντ. "Είμαι άνεργος, έχω μόνο χρέη και ψάχνω για δουλειά", λέει στους συνομιλητές του. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα έχει κάνει κρούσεις σε επιχειρήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, αλλά κανείς δεν τον έχει προσλάβει. Τα έσοδα του προέρχονται από την εργασία της ολλανδής συζύγου του.

Άννα Διαμαντοπούλου: Ετοιμάζεται να δουλέψει σε εξαγωγές υφασμάτων

Η απώλεια της βουλευτικής έδρας για την Άννα Διαμαντοπούλου ήταν ένα σοκ. Μέχρι σήμερα δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της καθώς από 25 ετών οπότε διορίστηκε νομάρχης Καστοριάς μέχρι πέρυσι είχε κατοχυρωμένους βουλευτικούς ή άλλους δοτούς θώκους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άνεργη πρώην υπουργός για να επιβιώσει οικονομικά βρίσκεται σε επαφές με ιδιωτική εταιρεία που εξάγει στρώματα!

Γιάννης Ραγκούσης: Υπαλληλος σε επιχείριση της γυναίκας του

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ήρθε ουρανοκατέβατος στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά δεν υπήρξε ανεπάγγελτος καθώς δοκιμάστηκε με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα ως εστιάτορας στο νησί της Πάρου. Την επιχείρηση την πούλησε όταν έγινε βουλευτής και σήμερα εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει η σύζυγος στην Νάουσα της Πάρου

Παύλος Γερουλάνος: Με μονάδα βιολογικής ιχθυοκαλλιέργειας

Με τη σύζυγό του Λάρα ο πρώην υπουργός Πολιτισμού σκοπεύει να απογειώσει την επιχείρηση που διατηρεί στον ανταγωνιστικό χώρο της ιχθυοκαλλιέργεριας καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν επενδύσει στην ποιοτική αναβάθμιση της μονάδας που έχουν στην Κεφαλονιά. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν βιολογική εκτροφή ψαριών με τις προδιαγραφές της Naturland Γερμανίας.

Χρήστος Παπουτσής: Τρώει από τα έτοιμα και δέχεται επισκέψεις

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξεως... τρώει τις οικονομίες που εξασφάλισε ως Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν και ότι κέρδισε από την βουλευτική του αποζημίωση. Και αυτός ανήκει στην κατηγορία των ανεπάγγελτων πολιτικών αφού εργαζόταν για το κόμμα από τα φοιτητικά του χρόνια

Χαράλαμπος Παμπούκης: Επικεφαλής μεγάλου δικηγορικού γραφείου

Ως επικεφαλής πλέον  μεγάλου εδικηγορικού γραφείου, ο πρώην υπουργός Επικρατείας της πρώτης Κυβέρνησης του ΓΑΠ, Χάρης Παμπούκης κερδίζει περισσότερα από όσα του πρόσφερε η σύντομη ενασχόλησή του με την πολιτική.

Μόνο 3 υπουργοί επανεκλέχτηκαν

Με εξαίρεση τον Ευάγγελο Βνιζέλο που είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μόνο 3 πρώην υπουργοί του Γ.Παπανδρέου εξασφάλισαν την παρουσία τους στη σημερινή Βουλή και μάλιστα ο ένας εξ αυτών, Ανδρέας Λοβέρδος έχει ανεξαρτητοποιηθεί και ηγείται άλλου κόμματος.

spirospero.gr  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ