2013-06-20 20:06:03
Φωτογραφία για Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Γ. Μπουτάρη
Άκυρη έκρινε την απόλυση του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη από το... Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (ειδική διαδικασία εργατικών διαφορών).

Με την υπ΄αριθ. 11580/2013 το δικαστήριο αναφέρει ότι οι λόγοι της απόλυσης του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είναι "προσχηματικοί και αβάσιμοι, καθώς η καταγγελία της σύμβασης εργασίας περιείχε αίσθημα εχθρότητας και εκδίκησης της διοίκησης της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) προς το πρόσωπο του Κ.Θωμαϊδη"!

Η ΔΕΠΘΕ, της οποίας πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, καλείται με τη δικαστική απόφαση όχι μόνο να καταβάλει μισθούς υπερημερίας γιατί αρνήθηκε να δεχτεί τις υπηρεσίες του δημοσιογράφου, αλλά και αποζημίωση γιατί προσέβαλε την προσωπικότητα του Κ.Θωμαϊδη, προκαλώντας του ηθική βλάβη.

Μάλιστα αναφέρει ότι αποδείχτηκε πως η αντιπρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο "κακομαθημένο που θα πάρει ένα καλό μάθημα"! Η συμπεριφόρα της κ.Ασλανίδου "καταδεικνύει δόλια προαίρεση να προσβάλει με την απόλυση την προσωπικότητα του Κ.Θωμαϊδη και να τον διασύρει τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό του περίγυρο".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς Ρεάλ ο Μπουρούσης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς Ρεάλ ο Μπουρούσης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ